Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2 Pyatnia.

Rostal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak szybko zrobic skille na p. Biegaja 30lvl ze skillami na p a ja mam 81lvl i na m3.(bo gram od 4 dni) Wiec jak je szybko zrbić?? Da sie w ogóle??

Opublikowano

4dni i tak słabo? No ale do rzeczy, jak Ci nie idzie to używaj również rady pustelnika razem z egzo, to Ci daje 100 prc szansy powodzenia. No i nie zapomnij żeby mieć troche expa.

Edit

Down, i po co ten spam? Każdy ma prawo nie wiedzieć.

Opublikowano

Z chęcią bym ci pomógł ale wiesz no dla mnie tacy ludzie jak ty to zwykłe żule i nieuki.JP- hańba polski

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

zwojami egzorcyzmu i radą pustelnika do G1 potem kamieniem duchowym. 1 Kamień Duchowy = Skill P

992b4bc6fac767dd.png62c2d12f9c2e883d.png

iRokushou Best KidMod Maple Story 4 Eva

"To nie tak, że nie lubię być dobry. Ale bycie złym lepiej mi wychodzi" - Johny "Stetson" Desperado

Opublikowano

No to dzięki. A ciebie ravven nie pytałem co myślisz o JP wiec po co ten tekst?? Czy to forum o JP??

Opublikowano

haha !!!!! 1 kamien duchowy i skil P kto ci to pwoeidzial :O :o :O : O: O :O : O :O :o !!!!! dokladnie tak jak pisza zwoje egzo i rada pustelnika ale musisz miec 20 k expa na 1 księge czy tam instruckje

772292517.png

Opublikowano

@up

up widac ze nie grales na CsYT2,bo tam naprawde potrzeba 1 kamien duchowy zeby wbic skill na P,a jesli nie wiesz to sie nie wypowiadaj

Opublikowano

Tak ogólnie to myślałem że jest jakiś taki szybki sposób z m do p a tak to ja wiem. Ale dzięki wszystkim.

Opublikowano

nom niegralem .. to sory jak cie to urazilo ale na kazdym servie jaki widzialem trzbea normalnie 10 kamieni wiec jeszcze raz sory ;)

772292517.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra tam nic sie nie stało ale zagraj sobie w ten csyt2 naprawdę spoko server :)

"To nie tak, że nie lubię być dobry. Ale bycie złym lepiej mi wychodzi" - Johny "Stetson" Desperado

Opublikowano

Kiedyś był tutaj taki bug ze jednym kamyczkiem do P się wbijało, ale teraz to nie wiem.

@offtop Csyt2 jest fajny, dziękuje też za minusy, które dostanę.

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

MapleStory4Ever - fajnie tak odkopywać tematy i spamować jeszcze jak odpowiedź została udzielona?

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

@TOPIC: Do zamknięcia

@OFFTOP: A twoja odpowiedź co wnosi? Też spam więc nie pouczaj mnie jak robisz to samo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...