Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin3? :D

SiwyTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem zagrałem i jakoś mnie nie wkręciło :/

Bo jeszcze dużo poprawek itp. Bicie jest masakrycznie zrypane.. Nie raz działa nie raz nie. W dodatku jak się trzyma w + spacja postac nie bije.. Albo bije tylko w miejscu.

Nie wiadomo czy to poprawią czy tak zostanie. Także obracania kamerą jest zrypane. Jakoś dziwnie się obraca itp. A tak to gra spoko.

Opublikowano

Rise Of Metin =/= Metin2

To nie jest to samo, to jest w ogóle inna gra.

A jeżeli chodzi o M2M, to jest serwer Metin2, ostro, ale to ostro zmodyfikowany przez prawdziwych profesjonalistów, jednak zostaje ten sam klimat i ta sama fabuła oraz system rozgrywki.

Zmienili oni tam w sumie całą szate graficzna, modele i tak dalej, ale wciąż to jest Metin ;)

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Ludzie przecież to jest zwykły metin2 tylko mapki i niektóre moby i postacie zmienione ... jaka inna gra?

przecież ten filmik jest zrobiony jeszcze na metin2mester więc zły link kolego w 1 moim poście masz prawdziwe filmiki i ss'y z gry poza tym zapraszam do założenia konta i pobrania klienta na stronę www.magictomaster.hu :) lub wejście na fanpage www.facebook.com/M2MOnlineGame Pozdrawiam

Rise Of Metin =/= Metin2

To nie jest to samo, to jest w ogóle inna gra.

A jeżeli chodzi o M2M, to jest serwer Metin2, ostro, ale to ostro zmodyfikowany przez prawdziwych profesjonalistów, jednak zostaje ten sam klimat i ta sama fabuła oraz system rozgrywki.

Zmienili oni tam w sumie całą szate graficzna, modele i tak dalej, ale wciąż to jest Metin ;)

A co do tej wypowiedzi tutaj masz rację lecz fabuła moim zdaniem też jest lekko zmodyfikowana jeśli "wierzyć oglądniętemu trailerowi" a nazwa tematu jest taka ponieważ nie wiedziałem czy pisać nazwę serwera czy po prostu napisać metin 3 na szybkiego ^_^ po prostu interesuje mnie wasze zdanie na ten temat co byłoby lepsze te riseofmetin czy ten m2m bo moim zdaniem ten m2m ponieważ nie ma tam syfu typu pandaria i grafika nie przypomina "WoWowatej" i nie ma tego dziwnego klimatu co tam panuje ;) no i jak na prywatny serwer to wyprzedzili samego Metina i to bardzo oczywiście takie jest moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać także jeśli ktoś ma krytyki co do owego serwera czy coś to można śmiało czytać ja bardzo chętnie poobserwuję xD

Opublikowano

przecież ten filmik jest zrobiony jeszcze na metin2mester więc zły link kolego w 1 moim poście masz prawdziwe filmiki i ss'y z gry poza tym zapraszam do założenia konta i pobrania klienta na stronę www.magictomaster.hu :) lub wejście na fanpage www.facebook.com/M2MOnlineGame Pozdrawiam

A co do tej wypowiedzi tutaj masz rację lecz fabuła moim zdaniem też jest lekko zmodyfikowana jeśli "wierzyć oglądniętemu trailerowi" a nazwa tematu jest taka ponieważ nie wiedziałem czy pisać nazwę serwera czy po prostu napisać metin 3 na szybkiego ^_^ po prostu interesuje mnie wasze zdanie na ten temat co byłoby lepsze te riseofmetin czy ten m2m bo moim zdaniem ten m2m ponieważ nie ma tam syfu typu pandaria i grafika nie przypomina "WoWowatej" i nie ma tego dziwnego klimatu co tam panuje ;) no i jak na prywatny serwer to wyprzedzili samego Metina i to bardzo oczywiście takie jest moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać także jeśli ktoś ma krytyki co do owego serwera czy coś to można śmiało czytać ja bardzo chętnie poobserwuję xD

Easy.

Powiedz mi jedno, ten serwer jest w ogóle już otwarty czy jest w fazie beta? Słyszałem o nim jakoś po wakacjach i nie wiem jak aktualnie sytuacja wygląda.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Mi nie działa instalator. Czy wrzuci ktoś ściągniętego clienta na hosting.

Opublikowano

porbralem nawet fajne ale nie ogarniam, gdymy to bylo po angielsku to spoko bo ten wengierski mnie odpycha :P

Opublikowano

Kto zrobił tą grę ? Węgrzy?

Tak Węgrzy :) a co do wersji angielskiej nie wiem czym się te klienty różnią bo serwery te same ale jak ktoś ciekawski i chce potracić trochę czasu to możecie pobrać też klienta na www.magictomaster.com :P

Opublikowano

Porawione tekstury postaci i trawy, ogólnie bardzo dużo modyfikacje na kliencie Metina ;)

Fajnie wygląda.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Porawione tekstury postaci i trawy, ogólnie bardzo dużo modyfikacje na kliencie Metina ;)

Fajnie wygląda.

To chyba nie jest na kliencie metina, tylko jakaś inna gra zaadaptowana na metina. Pobrałem i wcale nie wygląda to pięknie, postacie poruszają się sztywno i nienaturalnie, tekstury są oczojebne troszkę, a modele powyciągane z różnych gier tak że nie wszystkie pasują do siebie

Opublikowano

To jest normalnie serwer do metin2 i do tego już troche ma.

Wiele ''nowości'' na innych serwerach biorą z tego.

Nieraz można spotkac miecze,mooby,budynki itp.Niektórzy to nawet ich loga nie wycinają nieraz spotkałem się na naszych dedykach ze złotym logiem M2M na różnych objektach.

mojasygnan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...