Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin3? :D

SiwyTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc od bardzo dobrego miesiąca śledzę pewną grę/serwer o nazwie MagicToMaster po ich oglądaniu trailera facebooka i nawet graniu 1 dnia bo ktoś udostępnił login i hasło do konta stwierdziłem że grafika i w ogóle jest mega i takie pytanie co o tym sądzicie dużo osób by się przeniosło z metina 2 na tego MagicToMaster (Metin3) stworzony przez serwer Metin2Master?
Tu kilka "rzeczy" które oglądałem

Jeśli temat nie jest w dobrym dziale to przepraszam i prosiłbym o przeniesienie na poprawny dział ;)

Opublikowano

Na mnie szczerze mówiąc te zapowiedzi nie wywarły wrażenia. Chętnie zagrałbym w gierkę tego typu, ale wątpię, że akurat w tą.

Poza tym musiałby się wydarzyć cud, aby spora część społeczności metina od tak przeszła na nową grę.

giphy.gif

Opublikowano

Powstaje właśnie ostatnio sporo takich gier, między innymi Rise of Metin.

Z pewnością są zwolennicy tej gry, takiej grafiki, więc chętnych na pewno byłaby masa.

Z tego co widzę, budynkami/klimatem przypomina trochę M2, więc kto wie.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Powstaje właśnie ostatnio sporo takich gier, między innymi Rise of Metin.

Z pewnością są zwolennicy tej gry, takiej grafiki, więc chętnych na pewno byłaby masa.

Z tego co widzę, budynkami/klimatem przypomina trochę M2, więc kto wie.

No właśnie ale RiseOfMetin ma bardziej grafike WoWa czy innej gry fantasy a ta ma podobną do metina jedyne co mi się tam nie podoba tylko to że jak chcesz się prze teleportować na inną mapkę to musisz iść do teleportera no ale + jest to że jest on w mieście :D miasto to wszystkie 3 królestwa tylko położone są daleko od siebie :D więc można sobie pozwiedzać jedyne czego tam nie widziałem na razie to koni więc z nimi nie wiem jak będzie xD serwer jest ogółem fajny tylko czy zagraliby na nim polacy bo bez to gra nie ma większego sensu dla jednego polaka oczywiście

Opublikowano

Kupili nowy silnik hero engine i poprzenosili do niego rozwiązania z metina. Czyli to tak jakby nowa gra na podstawie metka. Ani metin2, ani metin3.

Opublikowano

Kupili nowy silnik hero engine i poprzenosili do niego rozwiązania z metina. Czyli to tak jakby nowa gra na podstawie metka. Ani metin2, ani metin3.

No tak ale jest tam dokładnie wszystko z metina dlatego nazwałem to metin3 :D bo jest to taki "lepszy metin" w sensie rozwoju graficznego bo jak z innymi rzeczami będzie to okaże się w praniu jak otworzą rejestracje :D bo teraz mogą grać tylko starzy gracze :c

Opublikowano

To co zostalo zaprezetowane bardziej mi przypomina gre vindictusa ( graficznie ) ale skille te same, tylko ulepszone.

Z ta oprawa graficzna nie ma rewelacji i pewnie bym wbil tylko na chwile, by wbic pare lvl i dopiero pozniej zhejtowac xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Otoczenie moze wyglada fajnie lecz postacie za fajnie sie nie prezentuja. Lecz pewnie bylo by duzo ludzi ktorzy by w to grali.

je0o.png

Opublikowano

Co tu mówić, profesjonaliści, 3/4 serwerów bierze z nich rzeczy.

Jeżeli wyszłaby PL wersja to rewolucja na 100%..

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

dużo ludzi w to gra bo nie wiem czy pobierac :D

i czy tak samo jak w metku można wystawiać sklepiki

jest tu wogóle jakieś miasto :) ?

Rejestracja jest otwarta a miasto tak jest :D jedno na 3 królestwa o bardzo dużej wielkości :) jak ktoś chce zagrać to zapraszam do flag_width_yellow.jpgtego królestwa :D

Opublikowano

Fajna gierka. Grałem 20min i powiem ,ze wciąga. Ale osoby które nie znają angielskiego niech lepiej nie ściągają :) misje są pod pytania. Polecam zagrać i sprawdzić gierkę tym co znają ang.

PS. Slabe zabezpieczebia

Opublikowano

na tym trzecim ss'ie widać silne ciało ;P

Gra podobna do metina nie powiem , że nie .

Stwierdzam iż to jest Metin3 . :3

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

Ile razy już niby metin 3 był pokazywany. Kolejna gierka tylko bazowana na metinie i tyle.

Może i tak ale gram na nim i osobiście mogę stwierdzić iż można go zaliczyć pod tego metina 3 kto tam nie grał to zapraszam chętnie z kimś pogram :D angielskiego nie trzeba ogarniać jak będzie dużo polaków to i gildie się stworzy jeśli jest taka możliwość a pewnie jest ale tego nie odkryłem i gra będzie dosyć ciekawa oczywiście Serwer Unikornis bo z tego co wiem on będzie angielski :] jak ktoś wie jak spolszczyć to byłoby fajnie jakby takie coś udostępnił :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...