Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Dziwny koleś...

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem wam dzis pokazac naprawde dziwnego kolesia, z ktorym ostatnio mi przyszlo grac. Na starcie nas wyzywal, po czym wzial Lux na jungle. Wlaczylem jego lolking i przerazilem się :D

http://www.lolking.net/summoner/eune/20909473

Prawdopodobnie jakis smurf, oto wyniki meczu (zastanawialem sie czy wyjsc z lobby ale postanowilem zagrac):

http://imageshack.eu/LRD

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Widać, że mainuje jungle xD

@Spoko typek, zdarzają mu się lepsze i gorsze gry. Widać, że mniej-więcej wie co robi

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Tia i wyzywa nas cytuje:

Siema kurwy rozjebka dzisiaj na calego potem w grze napisal ze kto mu nie pullnie blue nie bedzie mial farmy na midzie i top musial tracic farme zeby mu pullnac blue xD po tym chyba nas zmutowal bo do konca nic nie pisal

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Tia i wyzywa nas cytuje:

Siema kurwy rozjebka dzisiaj na calego potem w grze napisal ze kto mu nie pullnie blue nie bedzie mial farmy na midzie i top musial tracic farme zeby mu pullnac blue xD po tym chyba nas zmutowal bo do konca nic nie pisal

Albo po prostu robił sobie jaja? W sumie, tak czy siak, widać, że to smurf.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Widać po gościu że wie co robi i mainuje jungle, a pod drugie to na 99.9% smurf.

Nowe mety ustala ^^ Ashe, LB, Lux jungle :D Po jego lolkingu widać że ma gry w których ma +15 fragów i ma też gorszę.

Po tym co zobaczyłem mogę mu tylko pogratulować :D

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...