Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki Serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :>

Mam zamiar zrobić swój własny serwer hamachi ;>

Które pliki mam pobrać? może mi ktoś podać linki do plików serwerowych, ponieważ te co sa na yt linki wygasły ;x

z Góry dzięki

Pozdrawiam

Opublikowano
Opublikowano

Zamiast te deriny / rykoxy

Lepiej pobrac czysta maszyne terenza i jak ma to isc na hamaka to wgrac 2 sety zbroi / broni / bizu / tarcz + bossy i masz ciekawego easy

Jak juz kiedys stawiales pliki i ogarniasz conieco to sciagnij sobie pliki Aline2 jesli potrafisz odbugowac pare rzeczy

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Siemka :>

Mam zamiar zrobić swój własny serwer hamachi ;>

Które pliki mam pobrać? może mi ktoś podać linki do plików serwerowych, ponieważ te co sa na yt linki wygasły ;x

z Góry dzięki

Pozdrawiam

Widać, że jesteś początkującym użytkownikiem więc polecałbym pliki które mają w sobie jak najwięcej rzeczy by jak najmniej przy nich na początku robić.

Jak już z nimi się oswoisz polecam zacząć bawić się z plikami terenza, odbugować co trzeba i samemu pododawać różne bajery, choćby gotowce z mpc, potem już będzie tylko coraz łatwiej. Pozdrawiam

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...