Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3500

byk07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar zaopatrzyć się w nowy komputer tak do 3500 więcej wolał bym nie wydawać :P i tu jest moja prośba do was czy moglibyście mi polecić jakiś fajny składak.

Komputer potrzebuje raczej do gier, oglądania filmów itp. :P

Z góry Dzięki :P

Pozdrawiam

Opublikowano
http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77563&s=62074&s=67056&s=75925&s=78725&s=77632&s=55807&s=77781

Jak ktoś twierdzi, że MOBO przereklamowana to nie widzę problemu, można zmienić. Ta przynajmniej fajnie się komponuje ;)

Ja tak twierdzę. Ta płyta główna ma tylko napis gaming i jest droższa.

Poczytaj specyfikacje. Nie mówię, że nie jest przeceniona, ale na pewno nie różni się od budżetówek tylko napisem...
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A nie możesz tego? Masz SSD, lepszą obudowę i płytę główną.

Albo ten. Trochę pocięte kosztem karty graficznej, ale też niezły zestaw.

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77563&s=62074&s=67056&s=75925&s=78725&s=77632&s=55807&s=77781

Jak ktoś twierdzi, że MOBO przereklamowana to nie widzę problemu, można zmienić. Ta przynajmniej fajnie się komponuje ;)

Poczytaj specyfikacje. Nie mówię, że nie jest przeceniona, ale na pewno nie różni się od budżetówek tylko napisem...

A jak Ci zależy na wyglądzie to może ten. Jedyny problem to brak SSD przy takiej samej wydajności.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Słaby zestaw. Droga płyta pod OC.

No to jak byś mógł polecić jakąś płytę pod ten zestaw.

Bo na razie nie potrzebuje dysku ssd w przyszłości dokopię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...