Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]EloHell nie istnieje?

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten build nasusa xDDD Btw EloHell nie istnieje... jakbyś był dobry, to byś wygrał tego rankeda... ile razy można to samo wałkować...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

@UP

TO WYCAREUJ NASUSA Z TAKIM BUILDEM GRAJAC ADC xD

pozdrawiam.

Sam gry nie wycareujesz nie wiadomo co byś nie robił babysitował każdego lane'a brał dreaki to debile i tak przegrają.

Wiem z doświadczenia.

Opublikowano
Chciałbym coś dodać do osób mówiących, że Elo Hell nie istnieje.

Owszem, elo hell nie istnieje. Ale dla osób, którzy np. trafiają na dobre teamy albo są po prostu lepsi od typowego gracza w danej dywizji. Prawda jest taka, że dużo osób grających na wyższym poziomie niż aktualnie są, po prostu nie mogą wyjść przez gorszych graczy i tkwią w tej samej dywizji albo spadają. Niektóre gry da się wygrać, niektórych nie. Tak w ogóle to z autopsji wiem, że przeciętny gracz lepiej radzi sobie z dobrym teamem niżeli z np. owym Nasusem.

@Gra jak gra na tej dywizji. Pamiętam jak przegrałem Jinx 14/4/8, ponieważ Yasuo był w złym miejscu i czasie. Różnica między moim teamem a enemy była ogromna :).

Jeżeli zrobiłem gdzieś błąd (w złym miejscu przecinek albo coś) to proszę o poprawę.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Ja tak mam od 3 dni. Gram sobie, 15 minuta, włączam TAB i patrzę wszyscy 0:5. Jak wygrać?

Według mnie nie ma elo hell ale są po prostu nooby i unskilledy w tej grze, za dużo.

Opublikowano

Moja sugestia wygląda tak. W lobby piszesz że bierzesz topa . Banujesz leone , riven i nasusa i pickujesz Yoricka.

Gratulacje! Zniszczyłeś enemy top laner'a i zapierdzielasz po całej mapie pomagasz innym dzięki chorem sustainowi , poke i epickim survi.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wczoraj wycarowalem olafem gre w której przez pewnien czas bylo 4v20 ja chcialem juz surr. Premade bot w 15min 2/15. Ja z lee sinem pocerowalismy tych bobow... Trisrana ofc. diamond 5

Opublikowano

Panie premierze jak żyć? Elo hell nie istnieje, jednakże będąc lepszym od osób w tej dywizji może cię nie zadowalać ich poziom gry. Najlepiej zacznij grać premade z kolegą i pozostaje spróbować carrowac :)

928011413476457403957.png

Opublikowano

No naprawdę tragedia,

Pewnie od cholery flejmu w grze,

a trzeba być spokojnym, uspokajać innych że nic się nie stało ew. powiedzieć że robi zły build i pod co ma się budować

jest masa pomysłów na wina.

Zależy jaki masz W/L"mmr" bo jak na minus lub na równi to potem się nie dziw że dostajesz takie same osoby o podobnym skilu do twojego.

Też miałem taki czas że szedłem 50/50 a teraz od kiedy wyszedłem na na przykład W/L 50/80 to o wiele przyjemniej się gra, i przeważnie same winy mam,

też jak każdy musiałem przez to przebrnąć, też myślałem że istnieje elohell ale to gówno prawda.

Wmawiaj sobie tak dalej, to daleko nie zajdziesz.

I widać że patrzysz na losy, ja jak osobiście przegram to traktuję to jako brak swoich umiejętności że nie potrafiłem wygrać tej gry, analizuje co źle zrobiłem i staram się nie popełniać

tych błędów.

Chyba źle nie mówię.

Opublikowano

"Grałem runde temu duo"
To samo miałem przed chwilką po prostu się nie dało :D ale to nic :P , zawsze jak gram duo to potem gram sam z takimi błaznami hehehe,

zagram z rundke/dwie i się unormuje. i znów trzepiemy LP :D tylko że + 5 mi daje bo o awans do golda walcze

Opublikowano

No naprawdę tragedia,

Pewnie od cholery flejmu w grze,

a trzeba być spokojnym, uspokajać innych że nic się nie stało ew. powiedzieć że robi zły build i pod co ma się budować

jest masa pomysłów na wina.

Zależy jaki masz W/L"mmr" bo jak na minus lub na równi to potem się nie dziw że dostajesz takie same osoby o podobnym skilu do twojego.

Też miałem taki czas że szedłem 50/50 a teraz od kiedy wyszedłem na na przykład W/L 50/80 to o wiele przyjemniej się gra, i przeważnie same winy mam,

też jak każdy musiałem przez to przebrnąć, też myślałem że istnieje elohell ale to gówno prawda.

Wmawiaj sobie tak dalej, to daleko nie zajdziesz.

I widać że patrzysz na losy, ja jak osobiście przegram to traktuję to jako brak swoich umiejętności że nie potrafiłem wygrać tej gry, analizuje co źle zrobiłem i staram się nie popełniać

tych błędów.

Chyba źle nie mówię.

Tylko jak w srebrze napiszesz, że ma zły build to zacznie cię hejtować i pisać na /all "report xxx for spam and flame".

To, że ludzie mówią że "Od Ciebie zależy, w jakiej dywizji jesteś", jest nieprawdą.

Teraz grałem grę, 3 pick ok, pisałem mid ale co z tego, ori się mało nie osrała koniec gry - 2/8. Jayce w lobby - TOP TOP TOP. Koniec gry = 3/11.

Mam przeważnie co 2 taki mecz, 90% liń wygrywam, adc mało co pomogę ale midem nawet zanim zejdę zgankować, to już jest 0/3.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Tylko jak w srebrze napiszesz, że ma zły build to zacznie cię hejtować i pisać na /all "report xxx for spam and flame".

To, że ludzie mówią że "Od Ciebie zależy, w jakiej dywizji jesteś", jest nieprawdą.

Teraz grałem grę, 3 pick ok, pisałem mid ale co z tego, ori się mało nie osrała koniec gry - 2/8. Jayce w lobby - TOP TOP TOP. Koniec gry = 3/11.

Mam przeważnie co 2 taki mecz, 90% liń wygrywam, adc mało co pomogę ale midem nawet zanim zejdę zgankować, to już jest 0/3.

1. Zdarzą się tacy, ale co zrobić ? ignora dać po co się denerwować.

2. Ja jestem pewien że ode mnie zależy w jakiej dywizji jestem. Bo jeśli przegrywam non stop, to jestem za słaby po prostu.

3. Wprost nie na widzę jak mi ktoś piszę gdzie idzie :P no chyba że gra tylko mid. itp.. W grze jest pick order, wtedy każdy wchodzi Hi hi .....i przeważnie, jest spokój nikt nic nie pisz w grze tylko same pingi i aż chce się grać next ale czasami , wiem wiem, nerwy puszczą.

4. Zdarza się ja grałem przedostatnią runde Rene na Chogata, i nie mogłem zejść z lini bo cały czas siedział i puszował już farmy 160 ok. 5k g. mam on 120 ale nie schodzi + jakieś ganki nieudane z ich strony. a inni nafedowali riven 20/6 to potem rozjebał.... nas jak chciała :)

Nie ma co się martwić to tylko gra :)

Powodzenia

Opublikowano

@UP

TO WYCAREUJ NASUSA Z TAKIM BUILDEM GRAJAC ADC xD

pozdrawiam.

Sam gry nie wycareujesz nie wiadomo co byś nie robił babysitował każdego lane'a brał dreaki to debile i tak przegrają.

Wiem z doświadczenia.

,,To wycarruj nasusa z takim buildem grająć adc" SD4t0on.jpg

Moja sugestia wygląda tak. W lobby piszesz że bierzesz topa . Banujesz leone , riven i nasusa i pickujesz Yoricka.

Gratulacje! Zniszczyłeś enemy top laner'a i zapierdzielasz po całej mapie pomagasz innym dzięki chorem sustainowi , poke i epickim survi.

G D Z I E Jest wszystko co pisałem tutaj przez jakiś 502 badgateway really? !!! >.< That bugi na tym forum >.<<<<<<<<<

E6c9g1v.gif

Opublikowano

EloHell chyba jak masz chujowe MMR i dostajesz po 1pkt. a i z tego da się wyjść.

po 2 graj czymś co carryuję grę . (tylko riven)

po 3 ten nasus powinien mieć perma za build ( oczy krwawią )

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Ale mózg, ja pierdole

@edit

Post roku

@edit2

Już do dajmonda lece z Yorickiem i tymi banami.

Niezły roam ma ten Yorick swoją drogą jak ...

Nie ważne po prostu rozwalił mnie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...