Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad R

zafiriusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktośmoże mi wyjaśnic zasady funkcjonowania tego serwera, bo albo jestem tępy albo w ogóle go nie czaję...

Mam yellow exp bar, schodzi na czerwony potem szary i nie dostaję expa, dropów nawet z npc'kami się nie dogaduje - wszyscy się na mnie "obrażają" :(

Pytanie: po jakim kurde czasie z grey'a powróci mi znowu do yellow'a?

O północy nie restartuje mi się exp bar (jak na przykład mam red, po nocy, jak rano się loguję, dalej mam red z tym samym stanem licznika.) o co kaman?

Co jakiśczas wyświetla mi się informacja typu np. "minęło 5h lub 8h od twojego zalogowania". O co z tym chodzi?

Opublikowano

o godzinie 16 czasu Polskiego dostajesz nowe 8 h expenia. Możesz epixć 8 h /100% potem 4 h / 50 % oraz potem już nie dostajesz nic :) Trwa event który mówi ile grasz i na górze pokazują sie liczby .. Jak bedzie ich tyle ile jest napisane dostajesz 50% wiekszego expa.

Opublikowano

Przeważnie granie na Sro-R polega w większości na wykonywaniu quęstów ;). Na zwykłym SRO wyglądało to mniejwięcej coś a'ka 'bot-bot-bot'

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Też szukam na ten temat odpowiedzi, więc dołączam się i czekam : )

J7LVMUC.png
Obecnie pogrywam na serwerze silkroad, którym jest Skalidor : )

Opublikowano

Ja dobiłem trochę bocąc glaviera full farm 45 lvl i wam powiem że mam nadal 1k sp i raczej z levela na leven nie schodzę z tego. Jak znajdziecie gildie to spox, na pewno bd robic MS czy cos

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...