Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Linia (coś pomiędzy ht a td)

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Proszę o polecenie czołga premium (coś pomiędzy ht a td)

2.Proszę o polecenie jakiejś ciekawej lini ( coś pomiędzy ht a td)

Opublikowano

Hehe, o co Ci chodzi? TD'ki zazwyczaj nie mają obrotowej wieży, a obie klasy mają dobry pancerz. Powiec co ma być w tej linii?

Opublikowano

Chodzi o to że lubie grać grać jak hatek a lubie też przysnajpić , ale nie tak żeby pół bitwy stać w krzakach.. wiesz o co mi chodzi.

i w pizdu z obrotową wieżą czy nie obrotową. Szukam czegoś takiego pośredniego.

Opublikowano

najbardziej do tego opisu pasuje albo tiger - ht ale dobry snajper, albo linia td amerykanska. 8t mozna grac jak ht

Opublikowano

Tak też myślałem .. zastanawia mnie jedno. vk 36.01 czy 30.01 tiger 1 czy p .. p jest lepszy ale gra 30.01 już gorzej.

Opublikowano

najbardziej do tego opisu pasuje albo tiger - ht ale dobry snajper, albo linia td amerykanska. 8t mozna grac jak ht

Tylko jest małe ale, że Tiger by WoT to tak na prawdę nie jest ht... Ale jak się nim potrafisz ustawić to jest do ugrania. Jeżeli chodzi o Tiger-y to lepiej grało mi się P, ze względu na pancerz.

Najlepsza z VK to 3601H.

Jednym z lepszych HT-ków, którym grałem to T32 i nie odczuwa się jego ciężaru ze względu na dość dobre parametry mobilności.

Opublikowano

Amerykanskie TD linia do T110E4

IX i X tierem mozna grac jako HT albo TD tak jak chcesz

tylko ze poprzednie tiery to bardziej polaczenie TD z MT ktorymi glownie sie snajpi/flankuj(zwyjatkiem VIII ktora jedzie tylko 18km/h

Linia do JgpzE100 tez ma kilka czolgow ktore powinny przypasc Ci do gustu

860331433165800174608.png

Opublikowano

wargaming głupi nie jest, vk 36.01 --> tiger 1 gorszy od tigera p ale vk 30.01 gorsza od vka 36.01 lecz, tiger p lepszy od jedynki. e100 > mausa .

Wybiorę chyba tę drogę do e100. A jakie prem tanki polecacie pod mój styl gry tak jak pisałem? Mógłbym jeszcze premke kupić ale to wiecie, jest na dany okres czasu.. a prem tank na zawsze .

Opublikowano

Tylko, że prem tank tani to bardziej zabawka niż zarabiarka. Najlepiej VII+, a tutaj nie wiemy czy chcesz wydawać tyle kasy.

Opublikowano

Jestem w stanie wydać ten hajsik na prem tanka ale nie wiem czy nie poczekać bo podobno wg ma dać buffy premk tanką

Opublikowano

Aby nie zakładać nowego tematu chciałem zadać pytanie. Chodzi o przypisanie numeru telefonu do konta w wocie . Przed chwilą sobie przypisałem ,ale ... Czy oni nie będę potem jakiegoś spamu wysyłać czy coś podobnego w stylu płatne smsy ?

Opublikowano

Aby nie zakładać nowego tematu chciałem zadać pytanie. Chodzi o przypisanie numeru telefonu do konta w wocie . Przed chwilą sobie przypisałem ,ale ... Czy oni nie będę potem jakiegoś spamu wysyłać czy coś podobnego w stylu płatne smsy ?

Nie, nic nie będą wysyłać. To jest tylko zabezpieczenie przyzmianie hasła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...