Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] rurkowe, pedaukowce i inne takie marginesy społeczeństwa

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ostatnio jak zobaczyłem pedała w rurkach i grzywce podszedłem i mu wypierdoliłem. Koleś złożył się 1 strzała, dodam iż nie uderzyłem go mocno.

Co sądzicie o tej pedalskiej modzie z united states of autism?

graphic.png

Opublikowano

Mam głęboko gdzieś jak ktoś się ubiera... Nie uważam, że jak ktoś ma grzywkę i zakłada rurki to od razu pedał. -.-

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Frajerem to jest założyciel tego tematu, masz jakieś problemy z sobą, po kiego chu*a startujesz do kogoś kogo wogóle nie znasz ...

każdy wygląda i ubiera się jak chce ty masz gówno do gadania ...

u6pv.jpg

Opublikowano

Witajcie, ostatnio jak zobaczyłem pedała w rurkach i grzywce podszedłem i mu wypierdoliłem. Koleś złożył się 1 strzała, dodam iż nie uderzyłem go mocno.

Co sądzicie o tej pedalskiej modzie z united states of autism?

Jebać ich.

W przyszlości sobie nie poradza bo jak dostana łopate do rąk nie beda wiedzieli co z nią zrobić.

Opublikowano

jak zobaczyłem pedała w rurkach i grzywce podszedłem i mu wypierdoliłem

Z takiego powodu? W pełni się zgadzam, że takie ciuchy są pedalskie, lecz od razu wpierdolić komuś za to? :huh: Wystarczy się z nich nabijać, nic więcej.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Frajerem to jest założyciel tego tematu, masz jakieś problemy z sobą, po kiego chu*a startujesz do kogoś kogo wogóle nie znasz ...

To się ciesz lewaku że to ty nie byłeś .

Popieram Autora , takich dewiantów powinno się do islamistów wywozić zrobili by z nimi porządek .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

czyżby jeden z tych lewackich pedałów?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...