Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playstation 3 kupno używanej co i jak

R_D_U

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczące kupna używanej PS3 mianowicie jak wygląda potem gra online do widzę że dorzucają GTA V i nie wiem czy potem da rade grać w to online.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Powiem tak bardziej bym się skusił kupić używaną PS3 niż Xboxa360 ponieważ PS3 nawet po przejściach jest mniej awaryjny i do tego nie musisz nic płacić za granie w gry online, a co do x360 to odwrotne zdanie co do poprzedniego czyli bardziej awaryjna i płacisz abonament jeśli chcesz grać online.

Opublikowano

Maiłem kupić xbox 360 jak jak usłyszałem o abonamencie za online to wole PS3. Czyli będę mógł grać w to GTA V co będzie dołączone ?? I kwestia zmiany nicku w tym GTA V.

Wypytuję się tak bo do tej pory to PC używam.

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczące kupna używanej PS3 mianowicie jak wygląda potem gra online do widzę że dorzucają GTA V i nie wiem czy potem da rade grać w to online.

Pozdrawiam.

Maiłem kupić xbox 360 jak jak usłyszałem o abonamencie za online to wole PS3. Czyli będę mógł grać w to GTA V co będzie dołączone ?? I kwestia zmiany nicku w tym GTA V.

Wypytuję się tak bo do tej pory to PC używam.

Spokojnie będziesz mógł grać online, ponieważ GTA V nie posiada przepustki sieciowej. Co do zmiany nicku to po prostu założysz sobie własne konto w PlayStation Network i będziesz grał pod takim jaki sam sobie wybierzesz. GTA w wersji elektronicznej czy pudełkowej? I jeszcze jedno, ten abonament PS+ pomimo, że nie jest wymagany to jego kupno jest najlepszą możliwością. Co miesiąc dostajesz gry, które wielokrotnie przekraczają cenę abonamentu. A w lutym na PS3 prawdopodobnie będzie Bioshock Infinite oraz Metro: Last Light więc jest w co grać.

http://www.ppe.pl/news-26253-luty_najlepszym_miesiacem_w_historii_ps_plus__.html
Opublikowano

Będziesz mógł grać, GTA V nie wymaga żadnych Online Passów.

Nicku w grze nie zmienisz, będziesz musiał sobie założyć własne konto.

UP był szybszy :)

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...