Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno radeona hd5770

MrCh4nk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam okazję kupić radeona hd5770 za poniżej 200zł.

Musiałbym kupić też nowy zasilacz do tej karty bo mój modecom feel 3 400w napewno tego nie uciągnie.

Obecnie mam karte geforce gt430 więc myśle ,że przyrost wydajności będzie widoczny. Ale jaki?

Czy opłaca się jeszcze tą karte kupić?

Jak będzie sie sprawować z dzisiejszymi grami? Co pójdzie, na jakich ustawieniach? (Monitor 1280x1024)(Np. fifa, lol, mc, metin, ac, need for speed itp.)

Czy zasilacz Corsair Vs450 uciągnie? (Nad nim własnie myślałem)

Mój procek to Intel Celeron E3400 (2x rdzenie, 2,6ghz), 2gb ramu. Nie będzie ograniczona?

Za sensowne odpowiedzi daje pare lajków.

Opublikowano

Tak, wiem ,że bardzo, bardzo słaby ale przy uszkodzeniu płyty głównej musiałem wymienić płyte, ramy i procka a dużego budżetu nie miałem.

Jaka będzie różnica miedzy tym radeonem a mają gt430? Jak się będzie sprawować w nfs, mc, metin, lol? Uciągnie coś nagrywać?

Ten corsair vs450 wystarczy? Ogólnie czy ta karta jest dobra i czy opłaca się ją kupować jeszcze?

Opublikowano

Tak, wiem ,że bardzo, bardzo słaby ale przy uszkodzeniu płyty głównej musiałem wymienić płyte, ramy i procka a dużego budżetu nie miałem.

Jaka będzie różnica miedzy tym radeonem a mają gt430? Jak się będzie sprawować w nfs, mc, metin, lol? Uciągnie coś nagrywać?

Ten corsair vs450 wystarczy? Ogólnie czy ta karta jest dobra i czy opłaca się ją kupować jeszcze?

Z tym procesorem może nie być rewelacji. Karta graficzna jest o wiele lepsza od gt 430 i opłacalna w tej cenie.

Sam ją mam i gram w Battlefield 4 na średnich w 1440x900.

Ten zasilacz spokojnie wystarczy.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Moze i na tej karcie grasz w BF4, ale zauwaz, ze ten cep nie poradzi sobie nawet z Bad Company 2. Proponuje zajac sie w pierwszej kolejnosci zmiana platformy, jakis uzywany Athlon II x4 lub chociaz G2020.

Opublikowano

Mogę również wymienić tego procka na jakiegoś innego, Myślałem o Core 2 Quad Q6600. Co o nim myślisz? Na płytkę Asus P5G41T-M LX Chipset G41. Raczej nic nie będę podkręcał, a myśle ze przyrost wydajności będzie widoczny. Nie musiałbym zmieniać płyty.

@edit

Ja wiem ,że ten celeron to wielki chłam ale procka też mam zamiar wymienić.

Opublikowano

Moze i na tej karcie grasz w BF4, ale zauwaz, ze ten cep nie poradzi sobie nawet z Bad Company 2. Proponuje zajac sie w pierwszej kolejnosci zmiana platformy, jakis uzywany Athlon II x4 lub chociaz G2020.

Dlatego napisałem, że karta jest lepsza, ale na tym procesorze nie będzie rewelacji.

Ten procesor trochę lepszy, ale i tak zainwestowałbym tego Athlona.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...