Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki czołg do zarabiania

sebek848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętajcie, że czołg, który kosztuje 120 złoty nie będzie lepszy od tych, które kosztują 200 zł (IS-6, T34, 8.8 itd)

Buffa mu dodadzą, ale nie sądzę, że jakiegoś sporego, ponieważ ten czołg zawsze tyle kosztował i będzie prawdopodobnie tyle kosztował.

Nigdy nie wiadomo co zrobi WG w końcu oni są nie przewidywalni. :)

Ale i tak tego nie rozumiesz każdy czołg premium VIII tieru będzie tyle samo zarabiał zrobią to w patchu 9.0

Opublikowano

Ale i tak tego nie rozumiesz każdy czołg premium VIII tieru będzie tyle samo zarabiał zrobią to w patchu 9.0

Ta, ale są czołgi lepsze i gorsze. Dlatego teraz IS-6 może być lepszy od np. Lwa

Opublikowano

Odnośnie czołgu do zarabiania. Ja na razie jestem tak zwanym "pomidorem" czy "burakiem" w WoT, ale już ponad 3000 bitew mam i co nie co wiem już o tej grze. Dlatego postanowiłem na pisać w tym temacie, a mianowicie: jaki czołg do zarabiania ? Myślę że większością da się zarobić tylko trzeba umieć nimi grać. Nie mówię że ja umiem ale np. uważałem i nadal uważam że nie umiem grać TDkami, a jednak kupiłem sobie Stug III i powiem wam że to dopiero V tier to super mi się nim gra, staję sobie w krzakach naparzam w czołgi które mi wyświecą i nawet z małym dmg wychodzę na plus, ale im dłużej gram tym czołgiem tym więcej zadaję dmg, więcej killi i więcej kredytów. Podobnie mam np z KV-1S. Podsumowując wystarczy wiedzieć jak grać czołgiem a częściej będziesz wychodzić na plus z bitwy i nie mówię tu o kilku tysiącach ale o kilkadziesiąt, oczywiście nie liczę tych misji które teraz są, bo ja bez tej misji wychodzę Stugiem III z bitwy na plus ponad 20k kredytów.

Opublikowano

Odnośnie czołgu do zarabiania. Ja na razie jestem tak zwanym "pomidorem" czy "burakiem" w WoT, ale już ponad 3000 bitew mam i co nie co wiem już o tej grze. Dlatego postanowiłem na pisać w tym temacie, a mianowicie: jaki czołg do zarabiania ? Myślę że większością da się zarobić tylko trzeba umieć nimi grać. Nie mówię że ja umiem ale np. uważałem i nadal uważam że nie umiem grać TDkami, a jednak kupiłem sobie Stug III i powiem wam że to dopiero V tier to super mi się nim gra, staję sobie w krzakach naparzam w czołgi które mi wyświecą i nawet z małym dmg wychodzę na plus, ale im dłużej gram tym czołgiem tym więcej zadaję dmg, więcej killi i więcej kredytów. Podobnie mam np z KV-1S. Podsumowując wystarczy wiedzieć jak grać czołgiem a częściej będziesz wychodzić na plus z bitwy i nie mówię tu o kilku tysiącach ale o kilkadziesiąt, oczywiście nie liczę tych misji które teraz są, bo ja bez tej misji wychodzę Stugiem III z bitwy na plus ponad 20k kredytów.

Ta, ale teraz s,a 50% większe zarobki na kv-1 i wyjść poniżej 40k to wstyd ;p

Opublikowano

Coś wam powiem kupiłem kw-1 i zajebiście znowu mi się nim gra do tego na nim zbijam kille z tymi misjami 10/20/30 fragów 50k/100k/150k i troszkę kaski leci ogólnie polecam kw-1 i powiem tyle kupuje SuperPershinga w lutym :D:) dzięki wszystkim za rady :)

Opublikowano

No dokładnie a tak czy siak w tej samej wersji co dostanie buffa wprowadzają to że zwiększają zarobki dla VIII tierów premium

Szczerze to takiego buffa dostanie ze nie bedzie robil roznicy to tylko chwyt reklamowy zeby ktos zaczol go kupywac tak samo bylo z lowe i nie widze roznicy przed buffem i po.Po prostu kasa musi sie zgadzac wg i naciagaja graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...