Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki czołg do zarabiania

sebek848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! gram od 3 lat ale zawsze mam jeden problem mianowicie problem z zarabianiem.Gram już 3 lata i mój największy tier w garażu to 8 a zbadane 2 IX które trzeba kupić i teraz do was pytanie jaki czołg polecacie do zarabiania ma być to czołg zwykły nie premium dodam jeszcze że gram bez premki po prostu mnie na to nie stać.Proszę o poradę.

Opublikowano

Osobiście Ci polecam czołg ZSRR piątego tieru KW-1.

Moim zdaniem najlepszy czołg piątego tieru jaki jest.

Przyjemnie nim się gra, ponieważ ma bardzo dobry pancerz i wielu graczy nie potrafi go przebijać.

Czołg na bitwę zarabia po minimum 20 tysięcy kredytów.

Opublikowano

ELC AMX?T1 Heavy, Churchil I, Stug III, T49 no i może jeszcze Hellcat.

Te czołgi ci polecam do zarabiania. Szybko można 300tysięcy wbić. ;P

Opublikowano

Powiem tak kw-1 odpada ponieważ ostatnio go znerfili kiedyś był o wiele lepszy teraz to złom

Złom?

Najlepszy czołg piątego tieru dla mnie i nie tylko dla mnie.

Świetny pancerz, który pochłania pociski za zero lub są rykoszety oraz działo 85 mm.

Tylko brać, bo zabawa jest niesamowita oraz zbiera się przy tym kredyty.

Ewentualnie mogę Ci jeszcze polecić Hellacta, który jest mobilny oraz ma w miarę dobre działo.

Opublikowano

Masz poradnik najlpsze czołgi do zarobku ;) Ja również polecamłbym kupić jakiś czołg premium i najlepiej konto prem.

Opublikowano

Premium odpada ale mam w planach zakup T26E4 ale to dopiero w lutym a do tego czasu kasiora jednak jest potrzebna :) Powiem tak z chęcią bym kupił stug III ale muszę najpierw na nią czymś zarobić

Opublikowano

Premium odpada ale mam w planach zakup T26E4 ale to dopiero w lutym a do tego czasu kasiora jednak jest potrzebna :) Powiem tak z chęcią bym kupił stug III ale muszę najpierw na nią czymś zarobić

Ogólnie nie polecam Ci T26E4, ponieważ to jest najgorszy czołg premium ósmego tieru.

Jeżeli lubisz coś jak T26E4 to polecam Ci IS-6.

Posiada lepszy pancerz oraz świetne działo, które ładuje 9 sekund i bije średnio po 390 oraz jest w miarę mobilny.

Zarobki podobne.

Opublikowano

Ogólnie nie polecam Ci T26E4, ponieważ to jest najgorszy czołg premium ósmego tieru.

Posiada lepszy pancerz oraz świetne działo, które ładuje 9 sekund i bije średnio po 390 oraz jest w miarę mobilny.

Zarobki podobne.

Super Pershing ma dostać sporego buffa, lecz WG jeszcze nie sprecyzowało się dokładnie jakiego. Wstrzymaj się z zakupem, może po buffie będzie lepszy innych 8t premium.

Opublikowano

Zarobki podobne.

Tylko fakt jest taki że is-6 kosztuje więcej ja chce 8 tier za te max 110zł a aktualnie czekam na promocje bo często jest i SuperPershing jest za 90zł :)

Super Pershing ma dostać sporego buffa, lecz WG jeszcze nie sprecyzowało się dokładnie jakiego. Wstrzymaj się z zakupem, może po buffie będzie lepszy innych 8t premium.

Dobra wstrzymam się na razie ale myślę że w lutym będzie już po buffie mam na myśli ok.23-28 lutego

Opublikowano

Tylko fakt jest taki że is-6 kosztuje więcej ja chce 8 tier za te max 110zł a aktualnie czekam na promocje bo często jest i SuperPershing jest za 90zł :)

Dobra wstrzymam się na razie ale myślę że w lutym będzie już po buffie mam na myśli ok.23-28 lutego

Możliwe że po buffie będzie droższy.

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie

Na pewno będzie droższy.

Jeżeli masz limit do 110 zł to polecam Ci kupić SU-122-44.

Może i jest to 7 tier, ale czołg rewelacyjny pod każdym względem.

Bije po 390 i ładuje (nie pamiętam) coś koło 6-7 sekund, wiec jak wyrzuci na 7 tiery to po prostu jest mordownia. :P

Pancerz ma pochylony i dzięki temu dużo odbija oraz jest mobilny.

Na pewno lepszy moim zdaniem od SP.

Opublikowano

Na pewno będzie droższy.

Jeżeli masz limit do 110 zł to polecam Ci kupić SU-122-44.

Może i jest to 7 tier, ale czołg rewelacyjny pod każdym względem.

Bije po 390 i ładuje (nie pamiętam) coś koło 6-7 sekund, wiec jak wyrzuci na 7 tiery to po prostu jest mordownia. :P

Pancerz ma pochylony i dzięki temu dużo odbija oraz jest mobilny.

Na pewno lepszy moim zdaniem od SP.

Tak a ile ten czołg zarabia?

Opublikowano

40 - 50 k bez premium.

No tak ale teraz sobie przypomniałem że SuperPershing dostanie buffa a nie zostanie znerfiony czyli będzie lepszy a do tego on będzie zbufowany w 9.0 no i w 9,0 robią tak że zwiększają zarobki na VIII tierach premium więc mi się zdaje że jednak chyba SuperPershinga muszę jeszcze przed buffem kupić żeby nie bulić więcej.

Opublikowano

No tak ale teraz sobie przypomniałem że SuperPershing dostanie buffa a nie zostanie znerfiony czyli będzie lepszy a do tego on będzie zbufowany w 9.0 no i w 9,0 robią tak że zwiększają zarobki na VIII tierach premium więc mi się zdaje że jednak chyba SuperPershinga muszę jeszcze przed buffem kupić żeby nie bulić więcej.

Zgadza się. Czym szybciej tym lepiej, bo potem 110zł+. Nie wiadomo też, czy dadzą mu aż takiego buffa, że będzie lepszy od konkurencji, tj. isa-6, Jg 8.8.

No ale tańszy jest, to duży +.

Opublikowano

Zgadza się. Czym szybciej tym lepiej, bo potem 110zł+. Nie wiadomo też, czy dadzą mu aż takiego buffa, że będzie lepszy od konkurencji, tj. isa-6, Jg 8.8.

No ale tańszy jest, to duży +.

No dokładnie a tak czy siak w tej samej wersji co dostanie buffa wprowadzają to że zwiększają zarobki dla VIII tierów premium

Opublikowano

Jeśli szukasz zarabiarki to polecam Ci M4.

Tak, właśnie M4.

To taki skromny i niepozorny med V tieru z linii USA.

Z haubicą, która jest całkiem celna można zdziałać cuda :)

Większość (lub może nawet wszystkie) czołgi IV tieru ściągasz na strzał, V - VI tier na dwa strzały.

Przy tak świetnym dziale M4 również świetnie rykoszetuje i jest całkiem mobilny.

Drugą opcją jest Hellcat, ale nim sobie nie poodbijasz :)

Opublikowano

KV-1 jako najlepszy czołg V tieru pięknie zarabia, dodatkowo na V tierze polecam Stug III, bardzo dobry czołg, mobilny zwrotny a przy tym dobre i szybkostrzelne działo. Nie może też zabraknąć Churchilla I bo na nim zarabianie idzie szybko i przyjemnie jak trafisz na V a często tak trafisz. Co do IV tieru to Matilda z nią nie wyjdziesz nigdy na minus. VI tier to oczywiście p czołg Hellcat, cudo tylko trzeba trzymac się z tyłu i ładowac w niego camo a on ze swoich zasięgiem ściąga wszystko:) jak mówimy o op to KV-1S ale tuaj masz drogie ammo, ale czołg do zabawy przedni. Nie umiesz grać w wota to KV-1S ci udowodni że się mylisz:p z kolegom wyżej się zgadzam, że m4 z 5 tieru ładnie zarabia i przyjemnie się nim gra a poza tym do zarabianie polecam jeszcze te czołgi z V tieru:

t1 havy
t-34

BDR - a mówią, że francuzi nie zarabiają, może i racja ale ten czołg potrafi wyciągnąć grubo kasy

elc amx - rzuca nawet na IX tiery:p ale robie bo mam cel dojścia do X tieru:p
Type T-34
t-25

Opublikowano

KV-1 jako najlepszy czołg V tieru pięknie zarabia, dodatkowo na V tierze polecam Stug III, bardzo dobry czołg, mobilny zwrotny a przy tym dobre i szybkostrzelne działo. Nie może też zabraknąć Churchilla I bo na nim zarabianie idzie szybko i przyjemnie jak trafisz na V a często tak trafisz. Co do IV tieru to Matilda z nią nie wyjdziesz nigdy na minus. VI tier to oczywiście p czołg Hellcat, cudo tylko trzeba trzymac się z tyłu i ładowac w niego camo a on ze swoich zasięgiem ściąga wszystko:) jak mówimy o op to KV-1S ale tuaj masz drogie ammo, ale czołg do zabawy przedni. Nie umiesz grać w wota to KV-1S ci udowodni że się mylisz:p z kolegom wyżej się zgadzam, że m4 z 5 tieru ładnie zarabia i przyjemnie się nim gra a poza tym do zarabianie polecam jeszcze te czołgi z V tieru:

t1 havy

t-34

BDR - a mówią, że francuzi nie zarabiają, może i racja ale ten czołg potrafi wyciągnąć grubo kasy

elc amx - rzuca nawet na IX tiery:p ale robie bo mam cel dojścia do X tieru:p

Type T-34

t-25

Dzięki za rady a kto ci po drugie powiedział że ja nie umiem grać?

Opublikowano

Dzięki za rady a kto ci po drugie powiedział że ja nie umiem grać?

Zazwyczaj dobrzy gracze takich pytań nie zadają :> Zapewne Pomidorek/pomarańcza jesteś. W ten sposób to diagnozujemy ;)

Opublikowano

Pamiętajcie, że czołg, który kosztuje 120 złoty nie będzie lepszy od tych, które kosztują 200 zł (IS-6, T34, 8.8 itd)

Buffa mu dodadzą, ale nie sądzę, że jakiegoś sporego, ponieważ ten czołg zawsze tyle kosztował i będzie prawdopodobnie tyle kosztował.

Nigdy nie wiadomo co zrobi WG w końcu oni są nie przewidywalni. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...