Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Losowanie - Autorski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz w nim błąd od 22 linijki - jak nie masz permisji to i tak wylosuje i nie jest wymagana nazwa tego przedmiotu ;)

Nie wylosuje, bo gracz nie uzyska przedmiotu Item- Losowanie ;). Jestem początkującym skrypterem.

Opublikowano

Skrypt nie jest zły. Ale popracuj trochę nad "Confgiem" , który będzie pozwalać na zmienienie Itemu itp. (Config przed skyptem)

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Jak wrzucasz skrypt to już go przetestuj czy nie ma błędów -. W każdym razie jest już kilka takich więc to nic nowego ale i tak to lepiej wygląda niż poprzednie takie skrypty, like.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Skrypt nie jest zły. Ale popracuj trochę nad "Confgiem" , który będzie pozwalać na zmienienie Itemu itp. (Config przed skyptem)

W jakim sensie mam popracować nad Configiem?

Jak wrzucasz skrypt to już go przetestuj czy nie ma błędów -. W każdym razie jest już kilka takich więc to nic nowego ale i tak to lepiej wygląda niż poprzednie takie skrypty, like.

Skrypt testowałem, wszystko działa jak należy. Wiem, wykrywa 1 czy tam 2 błędy.

Bardzo fajny skrypt tylko popracuj nad grafika daje Like zlapiesz ?

Oczywiście, że złapie. Nad grafiką postaram się popracować.

Opublikowano

Nie złe przyda się na jakieś kasyna czy cos :P

Skrypt będę starał się polepszać wraz z wzrostem mojego doświadczenia, bo jak na razie piszę przeciętne skrypty.

Opublikowano

Trochę go do pracujesz i będzie git

Aktualnie męczę się z błędem "Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belon to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section."

Testowałem ten skrypt, tylko lekko zmieniony na zasadzie bazooki i nie ma błędu, a tu jest...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...