Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack

przemo123454

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niema nie było i nie będzie. Robił ktoś jakieś hacki na speeda czy coś takiego. Ale poco używać w tej grze hacków? Dojechał cie jakiś 13/0 i też chcesz mieć takie staty?

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Nie ma i nie będzie bo aktualizacje w grze są dość szybko i hackerom sie za bardzo nie opłaca robić a poza tym od razu prawie bany sie dostawało wiec nawet nie mia po co ;)

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Niema nie było i nie będzie. Robił ktoś jakieś hacki na speeda czy coś takiego. Ale poco używać w tej grze hacków? Dojechał cie jakiś 13/0 i też chcesz mieć takie staty?

HAHAHHA co za typ..po 1 miałem lepsze staty niż 13/0 i po 2 pytam się bo widziałem kolesia który używa !

Opublikowano

ciekawe gdzie widziales... pewnie skakales i uciekales i zmylki robiles a arachne albo ra cie i tak z ulta celnie trafiał prawda? albo wydawalo ci sie ze nie mozesz kogos pokonac bo ma hacka ze wiekszy dmg ma od ciebie. pozdro kolego

Opublikowano

ciekawe gdzie widziales... pewnie skakales i uciekales i zmylki robiles a arachne albo ra cie i tak z ulta celnie trafiał prawda? albo wydawalo ci sie ze nie mozesz kogos pokonac bo ma hacka ze wiekszy dmg ma od ciebie. pozdro kolego

haha.. to jest dobre jak gra się zaczęła a kolo był już koło minosa i odrazu rozwalił... hmm to nie wiedziałem ,że taka postać jest co ma takie coś no pozdro !!

Opublikowano

haha.. to jest dobre jak gra się zaczęła a kolo był już koło minosa i odrazu rozwalił... hmm to nie wiedziałem ,że taka postać jest co ma takie coś no pozdro !!

rozwalenie minosa jest nie możliwe przed zniszczeniem wieżyczek i feniksa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...