Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[* JailBreak (PRISON) *] [1.7.4] [DEDYK-100SLOTÓW] [NO-PREMIUM] [NO-WL] Mc-Wolf.pl !@ !@ !@ !@ !@ !@

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam tego oto serwera. Tak jak napisał mój kolega HardStyl3r_PL:

Nie polecam tego serwera. Dostałem rangę "Administrator" od właściciela "Streep" a później wszedł adrian (coś tam) dał mi bana, koleżanka poprosiła o UB dla mnie, potem zdjął mi rangę przeniósł ze strefy "Z" na "A" i do tego nie miałem do niczego uprawnień. Dzięki.

Jestem świadkiem tego zdarzenia :)

Dostałam bana za nic... Kopię sobie i nagle: Ban Hammer has spoken.

Ludzie no! bez jaj!

6770714055827651007269.jpeg
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam tego serwera. Dostałem rangę "Administrator" od właściciela "Streep" a później wszedł adrian (coś tam) dał mi bana, koleżanka poprosiła o UB dla mnie, potem zdjął mi rangę przeniósł ze strefy "Z" na "A" i do tego nie miałem do niczego uprawnień. Dzięki.

Zgadza się. Gdybyś nie dawał sektorów , kasy , diaxów swoim kolegą to może byś nie dostał bana..

Ps. dowody o_O:

[13:09:25] [Server thread/INFO]: HardStyl3r issued server command: /i _LillyPL_ Diamond
[Server thread/INFO]: HardStyl3r issued server command: /eco give _LillyPL_ 999999999
[13:10:50] [Server thread/INFO]: HardStyl3r issued server command: /eco give Drycan 999999999
[13:26:21] [Server thread/INFO]: HardStyl3r issued server command: /eco give wentylator101 99999999999999999
Opublikowano

@2up

no dobrze, lecz mojej koleżance możecie dać UB i mi, prawda?

@up

Pierwszy. :D

unban za to że rozdajesz itemy haha...

Opublikowano

Dlaczego ja nie mam ub, hmmm?

Bo twój koleżka nadawał Ci diaxów,itemów i nie mam czasu ani ochoty szukać co gdzie masz schowane i co miałaś wcześniej a czego nie ?

Opublikowano

Ja nie mogę... I to ma być porządny serwer? Własciciele żadko wchodzą na serwa... Nie chce im się zabrać moich itemów... No sory. Dziwie się, że jeszcze gra u was tyle osób -.-

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Ja nie mogę... I to ma być porządny serwer? Własciciele żadko wchodzą na serwa... Nie chce im się zabrać moich itemów... No sory. Dziwie się, że jeszcze gra u was tyle osób -.-

Tak to ma być porządny serwer bo wypi**dalamy takich adminów co rozdają rzeczy innym graczą!

PS. Nie graj w MC kup sobie słownik.

RZADKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...