Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tyrona2 [DE]

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobieram, nie ma fajnych pvp więc czemu nie.

Widzę że każdy gra w Chunjo więc ja też będę grał tam. Nick taki sam jak na forum.

Do zobaczenia za 30 minut ;)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Jak sie lacze nie spierdoli to za 15minut wbijam na serwer. Podawajcie tutaj nicki to napisze. Kim gracie tak w ogole? :D

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Ulepszacz jest potrzebny jeden, żeby zrobić broń runiczną, ale ten ulepek jest tylko w IS. Na reszte nie potrzeba ulepszaczy.

Opublikowano

Kupiłem sobie trute i pierścionek śr ale to nie dla mnie.

Więc wymienię te 2 itemy za coś na pandorze. Info na pw albo gg.

Co do serwera to dalej będę grał lecz bez isa.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

A czy ten itemek na broń runiczną jest jakoś dostepny w grze? Bo nie mam zamiaru wydawać na niemców kasy ....

Opublikowano

Ten item tylko z isu. Wydawać kasy na cokolwiek się nie opłaca.. Server jest taki, żeby sobie wejść pobić z tymi którymi się da i wyjść. Żeby coś "osiągnąć" na servie typu jakaś ''topka '' lub lepsza gildia, trzeba by kupić całe eq z isu + pety tak jak niektórzy gracze od nich. Jedyna przewaga jest taka, że wielu z nich mimo iż mają wszystko z IS nie umieją się bonować ;p

Opublikowano

Ok ściągłem serwer ładnie wszystko cacy teraz tylko robić eq i skille :D proszę o pw kogoś z gildii mpcforum :D.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

sciagam go oplaca sie grac bo wlasnie tak na wojny chce i pvp a szwabow nie lubie wiec im wpier.. chetnie

a podacie moze link do bsa jakiegos dawnego nie gralem w metka

ACHA SKkad macie sploszczenie?? :D

Opublikowano

Nie polecam serwera za dobre itemy są w is np. truta sr 65 um 25 i jakieś tam jeszcze bony to jest chore i jak z takimi wygrać pvp?

gmhq5mn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...