Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który hosting wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam hosting Sored.pl

W razie czego mogę pomóc ogarniać

Siemka

Niestety nie mogę dodać tego hostingu, ponieważ nie ma oferty 10 slotów i nie ma jak porównywać do tych ofert co już są w temacie :(

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OwnServer, może o tanio, ale jak miałem serwer 20 slotów to sam potrafił się wyłączyć... Nie polecam.

Craftserver bardzo dobry hosting polecam.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Z własnego doświadczenie nie polecam Pukawki, przy 20 osobach serwer się sypał, liczne przeciążenia, beznadziejna pomoc techniczna.

Opublikowano

Polecam Craftserve, support odpisuję w ciągu 12 godzin. Miałem tam serwer 40 slotowy i bezproblemu mogłem zwiększać sloty do 60 (super tajne pluginy :D), przy pełnym serwerze zero lagów.

Opublikowano

Odpowiem któtko: jak się na linuxie nie znasz to stracisz kasę na vps'ie. Zresztą i tak nie będziesz zadowolony ze względu na małą wydajność. Jak się na linuxie znasz to weź dedyka od sprint data center a jak nie to hosting od FireHosting.pl

Opublikowano

Dlaczego napisałeś, że firehosting.pl sprzedaje serwy za 1.4zł za slot skoro są one 1.2zł/slot?

Wybrałem tą ofertę, ponieważ na niej można instalować mody ma więcej miejsca na dysku ssd

Opublikowano

Siema!
Polecam ci hosting Lvlup.pro. Masz szeroki wybór oferty, ciekawe dodatki takie jak: sklep sms, podgląd mapy, informacje, instalator paczek.
Sam mam tam 4 servery, Polecam!!

Opublikowano

Jak dla mnie own jest bardzo dobrym hostingiem, jednak firehosting go przebija maksymalnie! :D

Jestem zadowolonym klientem firehosting.

Opublikowano

Co do ceny to niewątpliwie LvlUp, ale najdłużej panującym hostingiem jest CraftServe, wg mnie powinieneś wybrać FiberHost, ja na nim mam serwer i nie zawiodłem się jeszcze ;)

Opublikowano

Ja gorąco polecam craftserv szczególnie dla noobów takich jak ja :P Jest drogi ale wart swojej ceny. Korzystałem już z mineserv , enderchest, slotex muszę przyznać ze craftserv ma najlepiej działający panel do zarządzania serwerem, graczami itp. ma też najlepsza bazę pluginów z pośród wymienionych przeze mnie wcześniej hostingów. W zadnym innym hostingu nie pracowało mi się tak dobrze :D

Opublikowano

ja polecam cubehost za slota jest 1.50 zł i do tego nie jest jak na niektorych hostingach mozna wrzucac swoje pliki np na fiberhost nie mozna nie wiem czemu czy tez mozna zrobic itemshop i jest link do tego podany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...