Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mc-Klockownia[Survival+Frakcje]Creative Dla VIPOW Parkour ranking drop exp ze stone dodatkowe zycia los za diax

Masaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budowałem sklep,logo,wieże i nic z tego nie miałem... Tylko bana za wojne frakcji... Ten serwer jest świetny po za tym wybaczam im wszystko. Administracja była i jest świetna. Zawsze będę pamiętał serwer. Pozdrawiam Xarkey'a , MinecraftMasaj, xEOx, TheOlekPL. Pozdro od myszona987. Będę czytał all posty w tym temacie.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Logo robione w Gimpie, Nie zachęcające ale wejde, MOŻE

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Budowałem sklep,logo,wieże i nic z tego nie miałem... Tylko bana za wojne frakcji... Ten serwer jest świetny po za tym wybaczam im wszystko. Administracja była i jest świetna. Zawsze będę pamiętał serwer. Pozdrawiam Xarkey'a , MinecraftMasaj, xEOx, TheOlekPL. Pozdro od myszona987. Będę czytał all posty w tym temacie.

Miałeś ExtraVipa i duże szanse na moda twój brat kradł -_-

w tej sprawie gg a nie tutaj 32215690

Ref tematu

dodany został sklep do kupna vipa

Opublikowano

A ip? -.-

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano
20. Zakaz podawania linków do innych forów. White lista ma być prowadzona w temacie

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.
Dotyczy to również stron, na których znajdują się odnośniki do forów.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...