Larin1221 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam! Mam do Was pytanie, czy da się zrobić by przy pierwszym wejściu na serwer była ranga Wieśniak a po dwóch dniach zmieniała się na inną? Jeżeli tak, proszę o opisanie tego Daję like za dobrze opisane, i działające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blezur Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Tak da się np. w pluginie skript http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skript/ To zapisujesz w notatniku jako nazwa.sk i wrzucasz ten plik z notatnika do plugins>>Skript>scripts on first join: wait 2 days execute console command "/pex user %player% group set RANGA" #Ranga zamieniasz na rangę po tych 2 dniach Myślę, że masz PermissionsEx dlatego napisałem taką komendę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujcioCreeper Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jaki plugin od rang to jedno co wymagane do pomocy Drugie, to właśnie najłatwiej jak @Up stwiedził, lecz są i pluginy na to. Można jakieś szersze informacje również dot. czy to ma być Plugin czy Skrypt ? Jak Skrypt, to masz od kolegi wyżej. Jak Plugin, pisz na PW pomogę szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larin1221 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 @2up Masz lajka możliwe jest zamiast tego /pex użyć /setrank %player% RANGA ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blezur Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 @2up Masz lajka możliwe jest zamiast tego /pex użyć /setrank %player% RANGA ??? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larin1221 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ok, dzięki. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.