Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alestia.pl [Dedyk] [Hard]

Alestia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapraszam na serwer ;)

mogli byście dodac olejek wygnania do mpc, zwiekszyc troche drop yang no bo jak patrze ile kosztuje rib to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac.. i nie obrazil bym sie jakby medale konne dropaly lepiej :>

Opublikowano

Już myślałem że coś fajnego się szykuje, wchodzę w prezentacje a tutaj to samo co na reszcie serwerów..

Scena privów nigdy nie będzie lepsza niż w 2010 i wstecz, osobiście zagrałbym na serwerze który byłby jak stare chińskie privy typu Csyt2, to były fajne serwery i klimat był :)

Teraz to same nędzne Hard a jak jakieś Easy wychodzi to padaka, chciałbym się cofnąć do złotych czasów privów.

Usuńcie to OldSchool, przecież po samej prezentacji widać że to jest typowy Hard :)

Może kiedyś, ktoś stworzy serwer z 1/3 starego klimatu privów to już będzie bomba, nie da rady zrobić OldSchoola na 100%, to nie byłby ten sam klimat jak kiedyś. ;)

usS1YUR.png

For every dark night there's a brighter day.

Opublikowano

Oldschool to było bicie lvli w czerwonym lesie, bo groty nie było huehue :D

Ja pamiętam jak jeszcze na Monastyrze miałem parte +7 z 3x+4 to nawet GM mi gratulował xD

Serwer raczej będzie nudny, skille za łatwo, wg. mnie robione na siłe żeby zarobić :P

Mimo wszystko powodzenia :)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Oldschool czy nie.. nie ważne, server jest dobry, przyjemnie się gra. Ludzi może nie najwięcej ale za mało też nie, można wszystko kupić i niczego nie brakuje. Polecam i zapraszam, naprawde wporzo serveriszi ;d

Opublikowano

Abstrahując już od tych syrków i niebiańskich (czy jak to się tam zwie), wierzchowce jakieś dungeony to przesada. Te 2 sety eq jeszcze mi nie przeszkadzają, no ale miliardów rzeczy z IS to ja już nie zniosę. Jeżeli robicie już serwer, to zróbcie "rozeznanie na rynku serwerów) i poczytajcie czego innym brakuje, a nie robicie kolejny syf który jest identyczny do innych serwerów. Inna jest nazwa i może parametry. Radzę zrobić serwer który będzie jak PL z 2010 nawet, no ale proszę was, łączyć Harda, Easy i cholera wie co jeszcze woła o pomstę do nieba. Po za tym mała ilość graczy. Tak czy inaczej, powodzenia..

Opublikowano

ale OldSchool znaczy tylko jedno.

20lat temu "Oldschool" znaczył zupełnie co innego . Nie myl teorii z praktyką ...

Oldschool czy nie.. nie ważne, server jest dobry, przyjemnie się gra. Ludzi może nie najwięcej ale za mało też nie, można wszystko kupić i niczego nie brakuje. Polecam i zapraszam, naprawde wporzo serveriszi ;d

Co racja to racja :P lvl nie klepie się , że po 2h grania masz 50 :)

Ja mam przegrane sporo ponad 10h , mam 36lvl i wystarczająco dobrze jestem "dorobiony" :)

Na wszystko mi starcza, eq ogarnięte . Teraz tylko uzbierać dość hajsu i expić do 60-70 :D

Pozdrawiam i POLECAM serwer :)

Opublikowano

20lat temu "Oldschool" znaczył zupełnie co innego . Nie myl teorii z praktyką ...

ja nie myle. ja mówie co widze. Na prawdziwym OldSchool'u nie było by pieczęci, kostiumów i innych ;)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Jakie pierścienie w is...

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Prezentacja nawet nawet 7/10!

Serwer niby [Oldschool] lecz nic podobnego do starszych serwerow nie widze. Wierzchowce, pierscienie, te wszystkie nowe fryzury na oldschoolu nie powinny sie znajdowac!

je0o.png

Opublikowano

Nie nazwałbym tego ani hardem, ani serwerem oldschool'owym. Pelerynki, bronie na 30 lvl... Wszystko jest w sklepie. Dyskwalifikuje to lury, wypady na besty itp. Poza tym, wysokie raty jak na tak niski poziom maksymalny. Może w 2 tygodnie? Może nawet w tydzień da się 'wbić' 99?

Czytając poprzednie komentarze, wywnioskowałem, że administrator/GM, czy kim ta osoba jest, nie potrafi przyjąć słów krytyki, wchodzi w dyskusje... Nawet jeśli byłby to globalny metin2 sprzed kilku lat, to nie pozostałbym dłużej na tym serwerze, gdyż jego ekipa robi z siebie debili na forum publicznym.

Opublikowano

to popierdulka nie hard a is taki drogi po juz chyba z 5 albo 6 proba wystartowania serweraja

k to jest old... to ja jestem papiezem

ademus papa

Czekam na prawidzwego oldschoolowego hard'a m2

Opublikowano

ile ludzi on lajn?

Zależy czy DeeJayPala wbije.

Dają youtuberom lvl eq ,oni się youtuberzy tłumaczą ,że nic złego nie robią nie ksują , nie biją itd ,tylko chcą pogadać z widzami ,ale ja mam takie pytanko to po **uja im te eq i 75lvl ,pewnie już mają 99 i all eq perfect.

Niepolecam servera

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Rozpierdalają mnie wasze komentarze .. szukam takiego priva od 2 lat.. no niestety jesli mówicie że graczy nie ma ..
Jebiecie że Hard że łooo oldschool.. Jestem przeciętnym graczem i lubie sobie pograć pierdoli mnie to że niby któs mu Questy robił ..

MOŻE i zrobił .. ale nie ukradł

14 lat  

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...