lexox Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Siema gram na ravi, mam 3 konta. 2 to botki Tyle że mam rękawice na 2h na dwóch kontach i w 2h dropi na 1 około 20 hematów. Nie ma jakiegoś szybszego sposobu? Chodzi najlepiej o jakies cheaty czy cus żeby samo to robiło. Boty na hematy mam z atutopick upem na hematy tylko i potki. jakieś propozycje? Created by . Gentleman . Odnośnik do komentarza
WiPeKKK Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 kup na początek złoto, które jest taniutkie, potem kup postać 95+ wipek.pl Odnośnik do komentarza
Phoenix. Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Żeby samo robiło, czyli chcesz jakiegoś expbota z autopickup botem na hematy? Pobierz kamera, on ma w sobie te cheaty. Odnośnik do komentarza
Zagrajmarek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Tu masz wszystko: http://www.mpcforum.pl/topic/905996-tut-raviaeu-jak-zarobic-500kk-800kk-w-jeden-dzien/ Chodzi mi przede wszystkim o to byś zrobił kilka kont i żeby na każdym wbijało. Odnośnik do komentarza
lexox Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 @up. Będzie ciężko bo mój wooden pc laguje jak mam włączone 2 metiny i chroma Created by . Gentleman . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.