Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką wybrać postać?

-Alpa_Chino-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się na razie strzelcem i inżynierem dobrze grało ale można się zapewne wkręcić fajnie w każdą postać. Każdej na pewno warto spróbować :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Tez  mam problem jaką klasą grac 

Mi sie podobaja 3 klasy: 

ktora najbardziej polecacie:

1.Assasin

2.Bard

3.Sorecer lub Ranger

Tylko cos z tych ;D

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Sorc? uhuhu to muszę Cię rozczarować bo wydasz na same mb ponad 400m ale co tam nie? :P Wracając polecam również inżyniera pewnie znowu zacznę grać w Aiona [ dziewczyna mnie namawia ;x ] no i właśnie stworzę tę klasę. Grałem wcześniej sorcem i gunnerem ale i tak polecam gunnera - mimo że mb i tak będziesz musiał pakować to lepiej wydać je w konkretnym celu. Dużym minusem jest cast speli u sorca co mnie cholernie denerwowało mimo że miałem 2/3 graczy na jedne combo >.< 

Ktoś chętny na BARUS? Prawdopodobnie stworze legion i będę go prowadził tak aby w najbliższych miesiącach pójść na Katalamize / Hyperion.

True love survives all

Opublikowano

Sorc jest dobry na pve, na pvp niby ma to drzewko, teleport, ale klasami fizycznymi akurat łatwo ubić sorka jak mu już zejdzie tarcza. Nawet swoim słabiutkim chanterem daję radę :D

Sin jest bardzo dobry, ale trzeba mieć dobry ping i ogarnięcie. Ja nie lubię bić się z sinami ^^ Poza tym chyba najlepiej sobie daje radę z gunnerami.

Bard i ranger też są bardzo dobrzy na pvp i pve.

Na rangerze mnie wkurza albo szybko uciekające życie, albo brak many :/

Od siebie chyba bym polecała barda tak dla średnio ogarniętego gracza. Ma heal, jest cały czas mana, dispel, odbieranie many przeciwnikowi (przydaje się to np. zwłaszcza przeciwko klerom). Robi całkiem spory dps i przydaje się w grupie.

Opublikowano

Graj sobie Wszystkimi po kolei 2 miechy tą potem tamtą i zobaczysz którą najlepiej grać dłużej hee :) i duzo czasu minie zanim znajdziesz ulubioną i też lepiej gre poznasz :) .

273311426008082588388.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...