Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] POMOCY! Serwer metin2 vps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Postanowiliśmy wraz z kolegami założyć serwer metin2 kupiliśmy na exone.pl vps freebsd 8.2 32 bit.

Zalogowałem się na root itd ale po prostu nie umiem nic zrobić a więc szukam kogoś kto by nam pomógł zainstalować i skonfigurować bazę mysql i wgrać pliki serwerowe abyśmy musieli tylko ściągnąć sobie clienta i grać no i dodać sobie GM.

Za pomoc oferuję 10% zysków z item-shop i bycie GM na serwerze.

tekstura.jpg

Opublikowano

to ty chcesz robic na vps dedyka ? HAHA. bo chyba nie jestes tak glupi zeby robic serwer hamachi z is.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Jak już to nie ten dział....

Ale z twoim doświadczeniem pobawił bym się ( dokładnie nauczył ) pracować przy serwerach metin2 , bo tak to będzie ciężko.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Jak już to nie ten dział....

Ale z twoim doświadczeniem pobawił bym się ( dokładnie nauczył ) pracować przy serwerach metin2 , bo tak to będzie ciężko.

No wiem ale serwer jest opłacony i nie chcę żeby na darmo czas leciał...

tekstura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...