Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ciekawostki o Elise i Evelynn

InfoMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po obejrzeniu się weile dowiedziałem :D, np taniec Evelyn :D Leci + i liczę na więcej

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Ogladalem wszystkie twoje filmiki i kazdy mi sie podobal tylko szkoda ze o jednych postaciach mowisz tak malo :( co nie zmienia faktu ze pomysl jest zajebisty i mam nadzieje ze uda Ci sie pozyskac wiecej ludzi na swoj kanal bo naprawde jest potencjal :P

sstwc.jpg

Opublikowano

Na jednej postaci możesz nawet poświęcić 10 minut. Np. skąd pochodzi, kto zaprojektował, dlaczego tak, dlaczego nie, jakieś triki, skąd jej taniec/głos, lore, i tak dalej. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@Netrodal

Nie narzekam na ludzi, w ciągu miesiąca przyszło ich ponad 2,5tyś. Myślę, że najgorsze mam już za sobą i mam stałych widzów co obejrzą wszystko, z czego jestem dumny.

@Vanosh

Sam chciałbym tworzyć dłuższe filmy i na 100% przejrzeć postać, jednak jest to niemożliwe do wykonania. Chce by filmy pojawiały się 2 razy w tygodniu i póki co tak jest. Robiąc to co mówisz, musiałbym poświęcasz mnóstwo czasu a ja tez mam życie prywatne. Z nikim nie mam współpracy i wszystko musze wykonywać sam. Mam jednak nadzieję, że wkrótce to się zmieni i będą filmy 10 minutowe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...