Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CenterBot

Ziemboru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem dotyczący CenterBota. Chodzi o przypadek że czasami jak zostawiam odpalonego bota idę np spać a z rana okazuje się że client gry się wysypał a najlepsze jest to że bot sam się usunął z komputera. Klikam normalnie na ikonkę bota na pulpicie żeby go odpalić a wywala mi info że skrót niema do czego się odwołać i czy chce go usunąć. Więc wchodzę w folder bota i faktycznie bot się sam usunął zostały tylko pliki z ustawieniami od postaci. Pozostaje mi jedynie na nowo rozpakować paczkę z botem i wprowadzić ustawienia logowania się itp.

Czy ktoś tak już miał i wie ocb w tym ?

Opublikowano

Już znalazłem rozwiązanie w Esecie 6 jest błąd gdzie proces bota jest wykrywany jako podejrzane działanie i po prostu go kasuje dlatego client łapie crash a bot jest usunięty. Kwestia zmiany anty wirusa bo temat Confuser Issue w eset 6 wisi już długi czas a nic z tym nie zrobili.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...