Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niekończące się pobieranie

iDELFI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, od godziny pobieram, z prędkością neta 10MB/s, komputer nowy, mocny, a 20% pobiera sie juz godzinę ;/ Czy to normalne ?

Opublikowano

AION trochę waży więc będzie się długo pobierał ale ściąganie idzie do 50% po czym zaczyna instalację, więc nie martw się tymi tylko " 20%". Patrz na to ile czasu Ci będzie mniej~więcej pobierać do tych 50%.

Prędkość z jaką dokładnie pobierasz grę możesz sprawdzić w okienku downloadu. Będziesz mógł mniej więcej ocenić za ile będziesz miał grę. Czy to można w jakikolwiek sposób przyśpieszyć to nie wiem bo nigdy mi się nie pobierał dłużej niż 3-4h (ale po prostu mam trochę szybszego neta).

Z tego co pamiętam po FailForge Live odpala się stary launcher (poprzedzony tym dziadostwem) i pobiera grę tak jak bez GFLive.

Oznacza to, że powinieneś mieć okienko w stylu:

Aion%2BGame%2BLauncher.JPG

Widzisz taką małą strzałkę do góry na lewo od Run Game? Kliknij to i zobacz z jaką prędkością Ci pobiera grę.

Opublikowano

A czy jak pobierze się to 50%, to będzie można już odpalić grę, na przykład jak w Rifcie ? Czy nie, i będzie trzeba czekać do 100% ?

Opublikowano

W Rifta nie grałem ale z tego co się orientuję nie można tak zrobić w AIONie bo launcher musi zainstalować wszystko do końca. Dopiero po tym chyba pojawia się przycisk odpalenia gry.

Opublikowano

Przepraszam teraz za offtopic, ale mam pytanie. Bo AION mi waży już 26,4 GB, i jak mam juz grać, to mi go wywala, gdy włączam znów, postaci nima ;c

Opublikowano

Przepraszam teraz za offtopic, ale mam pytanie. Bo AION mi waży już 26,4 GB, i jak mam juz grać, to mi go wywala, gdy włączam znów, postaci nima ;c

Ja mam dwie wersje językowe dlatego mój klient waży trochę więcej.

Nie kojarzę bym kiedykolwiek słyszał o takim błędzie, który opisałeś. Rozumiem, że włączasz grę -> logujesz się -> wybierasz serwer -> tworzysz nową postać -> wpisujesz pin -> gra zaczyna ładować lokację i w tym momencie następuje crash po czym gdy ponownie się logujesz nie masz swojej postaci? Czy błąd następuje gdzieś wcześniej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...