Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]run.dll

harger99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,Mam Kłopot bawiłem się Programem UnLocker oraz Odkurzaczem pousuwałem kilka pliczków niepotrzebnych a cóż,Kopie usunołem wieczorem wczoraj wyłączając komputer pisze tak trwa zamykanie Aplikacjii Rundll32.exe jest to widoczne pod przyciskiem ctrl+alt + delete czyli MZ i tak kiedy wyłącze to coś wszystko w porządku ale jak chce komputer wyłączyć to pisze mi nawet cały dzien ''trwa zamykanie aplikacji'' I ok dam zamknij i się zamyka ale Kłopot w tym ze to denerwuje, Pytanie jak tego sie pozbyć i co to jest?Wydaje mi sie składnik systemu windows ale wtf wszytsko normalnie Ładnie działa.

[dla moderatorów ][Przepraszam jeśli to zły dział ale Prosze o odpowiedz widze tutaj ludzie ograniają.:)]

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Przeskanuj komputer MBAM i użyj jakiegoś programu do czyszczenia rejestru np. Free Registry Cleaner.

ok Dzięki. Zobacze jutro i zedytuje :)

Lipa dalej tak mam :(

Odkurzacz czysci wlasnie takie ''smieci''.

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

skoro usunąłeś kopie to na przywracanie systemu nie masz co liczyć.. włóż płytkę z windowsem do napędu i kliknij R. może sam naprawi te pliki które popsułeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...