Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ten ten mod jest legalny?

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktoś do ciebie strzela i się pokazuje ;D najgorzej jak pz c strzela to taki spam jest ;d

Nie.

A orientujecie się jak on działa?

Po kliknięci "Przeładowuje" na chacie pojawia się komunikat ile wam to zajmie. Często przydaje się to, nawet na randomach.

Sorki pomyliły mi się mody. Tak jak powiedział up informuje nas o zadanych nam obrażeniach na chacie, ale zdecydowanie lepszy jest ten mod co na środku wyskakuje.

Opublikowano

Uwierz mi że bardzo się przydaje. czasem może podpowiedzieć gdzie kto siedzi i jakim czołgiem, zwłaszcza gdy nie wiesz czy uciekać czy wyjechać i rozwalić ;)

Opublikowano

Jak dla mnie przydatne bo informuje cie "kto_strzelił - nik" " jaki czołg" "z jakiego rodzaju amunicji np.PP, HE" "czy z normalnej amo czy goldowej" i " przewidywany czas ponownego ładowania"

Przydaje się jak dostajemy buły od kogoś kogo nie widzimy i nie wiemy czy podjechać do konfrontacji (mamy jakieś szanse) czy uciekać (nie ma szans - lepszy przeciwnik / za szybko ładuje / nie zobaczymy go). Mi się przydaje chociaż bywa tak że nie zwracam na to uwago bo odruchowo się chowam zamiast wyjechać oddać strzał i dopiero wiać ...

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...