Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Serwerek WWW plemiona

xbots123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Sam masz max 10 lat a uważasz się za jaśnie pana...

NIe znasz się na tym ciepło w watach ? o.O w J (czyt. Dżulach) liczy baranie

te J się inaczej pisze.

Opublikowano

@UP

Sam masz max 10 lat a uważasz się za jaśnie pana...

NIe znasz się na tym ciepło w watach ? o.O w J (czyt. Dżulach) liczy baranie

myślisz , że on ma 10 lat niby ps z kąd znasz jego wiek jak ani się nie pytałeś ??

Nie wyrażaj opini jego jak nie znasz go wgl . Ty wgl 1 raz chyba napisałeś w tym dziale coś i tak z resztą bez sensu

@

A tak apropo znasz się ty wgl to lepiej nie wyrażaj opini o innych bo więcej się znają niż ty sam jeden .

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Aaa pacz a ja gupi myślałem że piece w kW sie liczy (moc cieplna) fak pacz a taki błąd podają na tabliczkach. Hones musisz ich ościweić że ja J (twoje Dźule) muszą zamienić bo jeszcze ktoś pomyśli że w W-Watach moc sie podaje :< hehe (błedy popełnione z premedytacją)

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

&nbsp;&nbsp;

myślisz , że on ma 10 lat niby ps z kąd znasz jego wiek jak ani się nie pytałeś ??

Nie wyrażaj opini jego jak nie znasz go wgl . Ty wgl 1 raz chyba napisałeś w tym dziale coś i tak z resztą bez sensu

@

A tak apropo znasz się ty wgl to lepiej nie wyrażaj opini o innych bo więcej się znają niż ty sam jeden .

Daniel popracuj nad składnią zdania. ;)

Co do tematu proszę o podanie pakiety który wykupiłeś na ovh z dowodem zakupu. Myślę że to ściema i próbuje ukraść komuś czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...