Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Serwerek WWW plemiona

xbots123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam użytkownika

to pewnie kolejna jego ściema

jakich tutaj nie brakuję

Znamy się?

heh, można się domyślać :D

może user przygarnia sobie "nasze" serwery i podpisuje pod siebie ?? :D

Oj tu byś się grubo pomylił : ) nie zajmuje się via www , działam w innej branży.. a to że oferuje free host www to chyba nic złego?

Hmm "ciekawe" skąd masz taką maszynę.

Kupiłem?

Opublikowano

Tego swojego "dedyka" trzymasz w domu czy z jakieś serwerowni?

w Serwerowni... Dosyć zabawne pytanie zadałeś...

Opublikowano

A z jakiej serwerowni korzystasz? dlaczego zabawne co to za problem postawić taki serwer w domu

Widzę chyba nie bardzo ogarniasz zagadnienia z sektora IT :) Powiem w ten sposób.. ten serwer zrzera więcej prądu w ciągu 3 miesięcy niż twoja rodzina przez rok... Mam kilka lokalizacji.. od ATMANA ( Wwa) po OVH (FR)

Opublikowano

Potwierdzam, zapytałem się niego czy trzyma serwer u siebie w domu czy wypozycza w jakieś serwerowni. A on na mnie z pyskiem ze sie nie znam

Opublikowano

wiesz. nie wiem czy jeden serwer tyle bierze. jednak zbudowanie mobo, bez grafiki do rozsądnych para:
I5 / I7
32gb ramu
nie jest trudne, i nie jest to napewno porównywalne z całą rodziną w rok.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

wiesz. nie wiem czy jeden serwer tyle bierze. jednak zbudowanie mobo, bez grafiki do rozsądnych para:

I5 / I7

32gb ramu

nie jest trudne, i nie jest to napewno porównywalne z całą rodziną w rok.

Przyjacielu serwer o takich specyfikacjach jakie wymieniłeś owszem.. spójrz na specyfikacje które ja dałem.. i porównaj.

Nie polecam to pseudo spec który udaje że się zna i cały czas klepie jakieś bzdury

Może coś przytocz a nie tylko bredzisz jedno i to samo ;)

Potwierdzam, zapytałem się niego czy trzyma serwer u siebie w domu czy wypozycza w jakieś serwerowni. A on na mnie z pyskiem ze sie nie znam

Jakoś nie zauważyłem bym do "Ciebie z pyskiem leciał" udzieliłem odpowiedzi na twoje pytania i dodałem coś od siebie :)

Opublikowano

To może je skrytykuję:

Gdzie ten twój silniczek wielki? No gdzie te zaawansowane systemy które nam obiecałeś hę?

Napiszę tylko jedna:

ON KŁAMIE I TYLE - TO BĘDZIE NA 100% POWTÓRKA SPRZED ROKU! NIE UFAĆ MU, W TYM NA PEWNO JEST JAKIŚ HACZYK!

To tyle z mojej strony:)

Opublikowano

To może je skrytykuję:

Gdzie ten twój silniczek wielki? No gdzie te zaawansowane systemy które nam obiecałeś hę?

Napiszę tylko jedna:

ON KŁAMIE I TYLE - TO BĘDZIE NA 100% POWTÓRKA SPRZED ROKU! NIE UFAĆ MU, W TYM NA PEWNO JEST JAKIŚ HACZYK!

To tyle z mojej strony:)

POPIERAM !

Właśnie hahaah podaj twój silniczek ze skryptami że hoho

On pewnie odcina prąd żeby kompa wyłączyć bo nie umie

Opublikowano

Ehh xbots ssd to jest max 2waty w ciągłej pracy więc 32x2 = 64waty
dwa twoje ultra procki po 130wat to 260 + 64 to 324waty + mobo bo płytta i ram. liczmy że aż 50wat to jest 400wat nawet nie... i co? PANIE ZNAWCO Z DUPY WZIĘTY. weźcie go bo ludzi tylko zmusza do używania internetów ... :D najpierw byś sprawdził co ja pisze i byś to krytykował. sądzisz że do serwerów google ciągną kable Fi 1500 ? skoro ich serwerownie to hale po 100 racków na jeden dział.
i obok rozumiem stoją 3 elektronie atomowe? hehe
idź pan już bo chyba tu chętnych na te twoje VPSy nie znajdziesz ;d
wole sam w domu te 400wat poświęcić na amd lub już na tą i5 niż ufać w te twoje silniki i vpsy, następne co bd? darmowe KP na plemiona.pl ?

Opublikowano

Hah. @up sam miałem to wyliczyć i udowodnić że zciemnia.. Nie zdążyłem. ;P Jestem w technikum informatycznym i takie coś mieliśmy. :)

Opublikowano

Hah. @up sam miałem to wyliczyć i udowodnić że zciemnia.. Nie zdążyłem. ;P Jestem w technikum informatycznym i takie coś mieliśmy. :)

też jestem w tech. inf - pierwsza klasa :D:D

Opublikowano

i co z tego? przeszkadza Ci coś w tym? nie zgadzasz się z moimi wyliczeniami mocy zasilania? nie rozumiem twojej wypowiedzi.

może uważasz że Xbots ma silnik, ale go nie opublikował bo był zbyt dobry xD i że da Ci serwer za darmo, nie chcąc udziałów lub ew zawłaszczenia plików. kiedyś o czymś takim już słyszałem ale nie powiem przez kogo ;p

1 klasa technikum i wszystko jasne...

Opublikowano

Czasami patrze do tego działu żeby coś tu zrobić . Ale jak widzę ta dzieciarnie to ręce opadają.

Tak ogólnie Wyobraźmy sobie serwer co zużywa w godzinę to co rodzina w rok. Niech będzie optymistycznie zaledwie 100 000W sprawność znowu optymistycznie 90%? 10 000 w ciepła na godzinę ? Radiator wielkość domu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...