Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] acer aspire

bronek13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie czy ten laptop opłaca się do internetu ,skype i gier przeglądarowerk i nic więcej a i chciał bym dowiedzieć czy da się rozszerzyć o następne 4 gb ram i kartę graficzną bo ma zintegrowaną.

http://allegro.pl/acer-aspire-e1-570-i3-500gb-win8pl-hd-nowy-wawa-i3758026851.html

moge go kupić za około 1200 zł

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

w tym notatniczku nigdy nie wymieni grafiki brak slotu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

spokojnie jak coś mam 2 karty graficzne ale to zostawmy na inny temat chodzi mi czy opłaca się czy nie

jak na razie tylko to chcę wiedzieć

Opublikowano

co ma się opłacać ? tyle samo kosztują praktycznie aktualnie w sklepach bo to zwykłe komputery do biura i netu

tanieją te modele z dnia na dzień i jakiekolwiek modyfikacje w nim są nieopłacalne bo nie przyspieszą wcale działania czy wydajności

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak bym nie wiedział aż tak głupi nie jestem chodziło mi tylko czy ma gniazdo rozszerzenia na kartę czy ogółem się opłaca brać do takich rzeczy jak przeglądanie internetu, gry przeglądarkowe i skype ale widzę że do końca nikt nie czyta tylko od razu bo poco bo karta itp itd. więc proszę o zamknięcie bo się nie da dogadać za trudne pytanie ale łatwa odpowiedz

tak czy nie

proszę do zamknięcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...