Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy Serwer/Typ Serwera

Czy byś zagrał na Moim Serwerze Hardcore + SkyLands + Gildie?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagra? by??

• Oczywi?cie
      0
    • Tak
      0
    • Mo?e Tak
    • Mo?e
    • Nie Wiem
      0
    • Nie
      0
    • Nigdy
      0
  2. 2. Gdy by? zagra? na co by? zwróci? uwag??

• Konfiguracja Pluginów?
    • Spawn?
      0
    • Ilo?? slotów?
      0
    • Dzia?anie Serwera?
      0
    • Autorskie Pluginy/Skrypty?
    • Poziom Trudnosci Gry?
    • Rozgrywk??
    • Dodatkowe Atrakcje?
    • Autorska Mapa?
    • Zabieranie pomys?u z Innego Serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno pytałem się o czy Mój Serwer Dedyk HC + SkyLand + Gildie by wypalił. Dostałem różne odpowiedzi. Chciał bym jeszcze raz się spytać o to samo lecz Dodam Ankietę żeby było szybko. Oczywiście chcę wspomnieć że serwer chcę zrobić jak najbardziej dla graczy.

Żadnego zarobku nie chce bo to ma być serwer do grania a nie do zarabiania i wyciągania hajsu z ludzi. Autorskie Pluginy nie będe ukrywał nie mam żadnych lecz zrobiłem parę skryptów np. Poziom na chat , Ban , Ranking i wymiana jego na Itemy itp. Gildie nie są Autorskie. Bo po co mam robić skoro i tak może nikt nie grać. Najbardziej śmieszy mnie to że ludzie piszą "Autorskie Gildie" wbijam na serwa i widzę że jest plugin Factions lub inne popularne Pluginy na Gildie. Serwer będzie składał się z Hardcora z Gildiami , Klasycznego Hardcora bez Gildi (Żeby wrócić do tych starych serwerów kiedy jeszcze nie było gildi) Oraz Mapami Parkour. Dlatego pytam się czy opłaca mi się robić Serwer Dalej (bo 7 Lutego chcę otworzyć) czy mam to zostawić i się w to nie bawić.

Dzięki wielkie za Odpowiedz
Pozdrawiam Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...