Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] co sie znajduje na plycie wota?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym zaczac skladac modele - skoro juz chce to robic, to fajnie byloby dostac jakis bonus do wota :D co sie moze w tym znajdowac?
1.

http://allegro.pl/pzkpfw-iii-ausf-l-wot-1-72-revell-3133-i3853475608.htmlm.allegro.pl/przedmiot,-pzkpfwiii-ausfm-wot-172-revell-3117-,3853499945.html

2.

http://allegro.pl/pzkpfw-iii-ausf-m-wot-1-72-revell-3117-i3853499945.html

Znalazłem informacje, że dodaje to 450złota, czołg pz38h czy coś takiego, tydzień premium i miejsce w garażu. Ale podobno tylko dodają to w opakowaniach, na którycj jest logo wargaming, a na zdjęciu tego nie ma :/

Opublikowano

Na 1 link nie działa, a w 2 nie ma podanych bonusów.

Skład: model czołgu, kalkomania, instrukcja, płyta z grą i dodatkami

Nawet nie ma podane jaką grą i nic nie pisze o kodach bonusowych :> Nie ma nawet słowa o World of Tanks.

Linki w code daj.

Opublikowano

Przed chwilą do nich dzwoniłem - i tak, są kody bonusowe, ale nie jestem pewien, czy kody się łączą. Tzn nie kupuje modeli tylko dla kodów, ale jest do bardzo miły dodatek :D
To wie ktoś, czy takie kody się łączą? Bo dodają do tego:

Premiumpanzer PzKpfw S35 739 (F)
zusätzlichem Garagenplatz
Startbonus in Höhe von 450 Gold
1 Woche Premium-Account
Czyli czolg premium pzs35, miejsce w garazu, 450 golda i premke na tydzien. Ale jak np. dostane 2 kody, to co sie stanie z czolgiem pzs35?

Opublikowano

Przed chwilą do nich dzwoniłem - i tak, są kody bonusowe, ale nie jestem pewien, czy kody się łączą. Tzn nie kupuje modeli tylko dla kodów, ale jest do bardzo miły dodatek :D

To wie ktoś, czy takie kody się łączą? Bo dodają do tego:

Premiumpanzer PzKpfw S35 739 (F)

zusätzlichem Garagenplatz

Startbonus in Höhe von 450 Gold

1 Woche Premium-Account

Czyli czolg premium pzs35, miejsce w garazu, 450 golda i premke na tydzien. Ale jak np. dostane 2 kody, to co sie stanie z czolgiem pzs35?

Zapewne jest to kod startowy - dopytaj się, jaki to jest rodzaj kodu. Jeśli byłyby to kody na 2 różne tzn. 1 kod na czołg 2 kod na złoto i tydzień premki to na pewno nie będzie problemu. Jeśli jednak masz 2 identyczne kody to wydaje mi się że nie będzie dało się wpisać.

Opublikowano

Rozmawiałem z gościem o tym, i powiem w skrócie (dla zainteresowanych)
Jeśli ma się kod od revella, to daje on:
-450 złota
-czołg pz s35
-tydzień premium
-miejsce w garażu.
Jeśli ma się 2 kody, to zamiast czołgu dostaje się chyba golda (1000), no i ogolnie to wszystko, tylko bez czołgu.
Już wszystko wyjaśnione, do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...