-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
kubax239
kubax239
Witam. Od kilku dni posiadam nowy komputer i mam problem z grami online... League of Legends, Tibia, Minecraft mają tak jakby LAGI, mimo tego że mam bardzo dobry ping i dużo FPS. Np. w LOL'u w czasie ładowania gry nie ładuje mi normalnie 0-100% tylko np. -120% - 250% !!!!!! itp. ...
Nie wiem co mam z tym zrobić... inne gry działają poprawnie np. Skyrim, Euro Truck Simulator 2, obie te gry na wysokich detalach działają dobrze... Z internetem nic nie robiłem, Neostrada 6mb z liveboxem. Ma tą samą konfigurację jaką miał na starym komputerze i lol czy Tibia działały poprawnie bez żadnych lagów.
Przykładowo mój ping w lolu to 50, skacze w granicach 50-55 maksymalnie, FPS około 70 na full detalach na minimalnych trochę więcej a mimo to zacina tak że czasami wychodzę z bazy, jestem już poza nią a nagle cofa mnie do nexusa praktycznie ...
AMD FX-4300 Quad Core 3.80 GHz
4GB Ram DDR3 Corsair 1600mhz
Nvidia GT430 1GB (słaba ale Skyrim na wysokich chodzi spokojnie)
Zasilacz Corsair 600
Windows 7 Home Premium 64 bity.
Pomóżcie, co mogę zrobić? Dodam że kiedy zmieniam kolory w ustawieniach ekranu z 32 na 16 bit to lagi w lolu są mniejsze ale nadal wyraźne...
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.