Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft na xbox 360

adrian123333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musi działać zaloguj się na 2 pady 1 padem włącz grę gdy już zaczniesz grę weź 2 pada i kliknij dwukrotnie start

Zapraszam na serwer SkyBlock IP: s2.hostmc.pl:30148

Opublikowano

A masz telewizor HD? Bo tam pisze na trailerze, że potrzeba mieć telewozor HD.

Co ma telewizor wspólnego z rozdzielczością HD? -.-

Zalogujcie się w głównym menu XBOX 360 na dwa konta (1 konto na 1 pada), uruchomcie grę, wejdźcie w zakładkę Settings i zaznaczcie opcję "2 Player Split-Screen Vertical", wracacie do menu i klikacie graj ;)

8372383248.png
Opublikowano

Posiadam xboxa i minecrafta na niego mam 4 pady i zdaje mi się że nie można grać we dwoje na jednym telewizorze w minecrafta :)

Serio? To czemu ja gram na rozdzielczości 1920x1080 przy 27 calowym monitorze :)?

8372383248.png
  • 1 rok później...
Opublikowano

Co ma telewizor wspólnego z rozdzielczością HD? -.-

Zalogujcie się w głównym menu XBOX 360 na dwa konta (1 konto na 1 pada), uruchomcie grę, wejdźcie w zakładkę Settings i zaznaczcie opcję "2 Player Split-Screen Vertical", wracacie do menu i klikacie graj ;)

hej, tez mam problem z zalogowaniem 2 gracza. robie jak pisza czyli loguje sie na jednego uruchamiam gre i loguje 2 ... i nic. moje sposoby rozwiazania problemu sie wyczerpaly, czy ktos moze mi powiedziec co robie zle:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...