Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka i klawiatura

Lubie_Lody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Moglibyscie mi doradzic jaka myszke i klawiature kupic? Podajcie jakies linki do sklepow, nazwy i wlasne opinie o sprzecie. Glownie do gierek typu cs, ale w lola tez czasem pogrywam.

Wymogi jakie musi spelniac klawiatura:

- gamingowa

- cicha podczas przyciskania klawiszy

- jakies podswietlenie?

Opcjonalnie:

- wytrzmala (czasem moge w nia pierdolnac, ale jesli nie to sobie cos obok postawie do wyladowywania agresji)

- jakis fajny wyglad, zeby bylo sie czym chwalic

- dlugi, wytrzymaly kabel

Wymogi myszki:

- gamingowa

- mozliwie jak najcichsza

- glownie do cs'a

- dosc dlugi, wytrzymaly kabel

Budzet na calosc wynosi 200 zl +/- 50 zl

Opublikowano

Natec Genesis GX69 + Natec Genesis RX66, nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz, dobra myszka i dobra klawa, najlepiej obejrzyj sobie ich prezentacje na stronie Nateca, jakościowo są bdb, a zamów w tym sklepie, gdzie będzie najtaniej, ceny możesz porównać w ceneo / na skapcu.

I myszka i klawa mają baardzo długi + opleciony materiałowo kabel i spełniają wszystkie Twoje wymogi.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak cicha ma być to K290 lub droższa Illuminated od Logitecha. Myszkę osobiście polecam Bloody V3 (wygodniejsza niż cokolwiek innego w tym budżecie, boczne dodatki jak w np. V7 czy GX69 bardzo przeszkadzają moim zdaniem) Posiadam i porównywałem z innymi znajomych.

Opublikowano

Nie musi byc calkiem cicha, troche ja moze slychac;)

I musi byc gamingowa:x juz wole zeby byla glosna niz zwykla, taka jak np. do biura.

Opublikowano

Podałem Ci dobre ciche klawiatury, wszelkie gamingowe sprzęty będą głośniejsze choćby ze względu na wysoki skok klawiszy i średnią jakość wykonania

Opublikowano

refff
Serio nikt nie ma nic ciekaweho do zaoferowania? :x

Kolega polecil mi taka klawiature : 4 tech G800v x7 i myszke: bloody v5

Co o nich myslicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...