AdrianLepa Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 1. Jak łowić na fishbocie , żeby fishlog nie banował 2. Jak handlować , żeby nie banowali przez powiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 1. Nie ma na to 'przepisu'. Musisz mieć farta. Możesz to jedynie zminimalizować, np. wyłączenie konta gdy GM loguje się do gry. 2. Najbezpieczniej jest wyrzucać itemy na ziemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavotti Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 1. Robisz to na własną odpowiedzialność. A jak już to robisz, to módl się żeby GM nie był w grze. 2. Wyrzucaj itemy na ziemie, najlepiej. Lub przez kilka kont poprzekładaj, ale 1 sposób bezpieczniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0trAfi3 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 1. tylko fart 2. nie sądzę, żeby wywalanie było bardziej bezpieczne, w niedziele przerzucałem około 40 karasi poprzez właśnie wyrzucanie i zbieranie, a w poniedziałek koło 12 dostałem bana, za powiązanie z nie legalnym oprogramowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mongoły_Back Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 1. Jak łowić na fishbocie , żeby fishlog nie banował 2. Jak handlować , żeby nie banowali przez powiązanie 1.Teraz się przed nimi nie ukryjesz, i tak dostaniesz bana - prędzej czy później. 2.Przerzucaj przez 5postaci, zawsze to chciałem przetestować, i nie zdążyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestempro23 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Moja rada->Nie uzywaj fb ,bo i tak dostaniesz bana,raz Ci sie uda a pozniej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XerenaCraft Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 1. Teraz to są małe szanse żeby to uszło bez bana 2.Słyszałem tez gdzieś ze masz np Miecz +9 i on ma jakieś bony i swoje id a jak zmienisz bony to id się tez zmienia. To możne podobnie jest z innymi przedmiotami (ale nie wiem czy to prawda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.