Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Grafika na serwer hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[R]

[E]

[K]

[L]

[A]

[M]

[A]

Oferujemy:

- Pliki prawie skonczone tak gdzies w 80% zostalo do dodania kilka rzeczy.

-Stabilny serwer.

-Serwer rozni sie od innych hamakow posiada rozne urozmaicenia.

-Duzo nowosci oraz TEAM ktory nie ma wylane na serwer.

-Pliki ktore nie sa kupa od derina tylko wszystko dodawalismy sami oraz edytowalismy.

-Pliki sa nasze wiec jaki kolwiek bug zostanie odrazu poprawiony (Raczej ich nie powinno byc na bierzaco sprawdzamy)

-Team sklada sie z dwoch osob zaufanych znamy sie pol roku ;p jeden serwer mielismy ale o tym to na pw lub gg

-Range na forum oraz w grze [GF]

Oczywiscie po wiecej na pw lub GG 44567805

Oczekujemy:

-Umiejetnosci graficzne

-Potrzebujemy tla logowania,sygnatury,avatar,prezentacje oraz zapowiedz na mpc (nie koniecznie ale moze byc tez i bizuteria)

-Jakis ogar z twojej strony a nie (Mam range jestem mistrzem) takich zachowan nie tolerujemy (range mozesz zyskac ale tez stracic

-Kultura

-Ortografia occzywiscie jestesmy ludzmi i bledy mozemy popelniac lecz jak ktos napisze: ,,ktury", ,,muwi" to mnie to odrazu razi w oczy

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

ref

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...