Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boje sie ze nie zalicze :(

MajakTiVI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BOJE SIE ze nie zalicze testu z historii choc sie ucze od tego zalezy moja ocena z historii naprawde sie boje a jak beda takie pytania ktore nie umiem!? Choc sie uczylem :( Test jest jutro moze cos poradzicie

Opublikowano

Ja się boję, że nie wyciągnę tej matmy na 6 8S

Co do Cb może joga? Albo te czerwone promienie odprężające żebyś się nie stresował i dobrze napisał.

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Myslałem, ze znowu jakiś gimbus co sie boi zagadać do panny, kurwa fail.

Jak nie teraz, to w drugim półroczu.

Ja mam totalnie wyjebane na swoją edukacje wiec Ci niestety za bardzo nie pomoge ale powodzenia.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Myślałem, że chodzi o dziewczynę :rolleyes:.

No stress, idź z dobrym nastawieniem i nie siedź na MPC tylko do książek, jak wiesz, że nie wszystko jeszcze opanowałeś !

Opublikowano

Przede wszystkim wyśpij się przed tym testem no i naucz porządnie.Skoro wszystko umiesz, to nie masz powodów do strachu.Pomyśl racjonalnie.

Opublikowano

Zdasz, ale jak tego nie poprawisz to na 2 semestr musisz mieć minimum 3 z historii, a jak poprawisz to 2.

Powodzenia, nie stresuj się bo to nic nie da.

Opublikowano

Myslałem, ze znowu jakiś gimbus co sie boi zagadać do panny, kurwa fail.

Jak nie teraz, to w drugim półroczu.

Ja mam totalnie wyjebane na swoją edukacje wiec Ci niestety za bardzo nie pomoge ale powodzenia.

Postawa godna gimbusa. W przyszłości nie płacz, że musisz napierdalać na budowie.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Szczerze? Wyjeb kabel od kompa do takiego miejsca, gdzie nie będzie ci się chciało chodzić / wstawać.

Jebnij się na łóżko, staraj się nie myśleć o niczym innym i się trochę do tego przyłóż.

Żeby coś ci do głowy wchodziło musisz się rozluźnić i broń Boże nie mówię tutaj o używkach czy jakimkolwiek

paleniu, ani picia. Tyle ode mnie ;)

Opublikowano

a ja liczyłem, że chodzi o laskę :c Czekam na odpowiedź :D Ja też się martwię o moją piąteczkę z historii bo mnie nauczycielka zapytała wczoraj po czym wystawiła oceny -,- Czyli nie mogę już poprawić i jest 4 :cccc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...