Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, otoz mam bd dobra maszynke, a chcialbym ja wykorzystac i cos jeszcze dorobic wiec oferuje sie Wam drodzy uzytkownicy jako sponsor :)

Co oferuje

-Bardzo dobra maszyne,

-Zabezpieczenia, nie jakies gowna uwierzcie na slowo :) ( dowody moge podac na gg)

Oczekuje:

-40% z is'u

-Profesjonalnego projektu

-1 osoba w teamie minimum 18 lat.

-Zgrany zespol, nie chce widziec zadnych rekrutacji na GM - najwazniejsze

-100% skonczone pliki wszystko, wrzucic na dedyka i start.

- pelnych praw na serwerze.

NIEAKTUALNE!!!!!!!

GG 44300846

Pozdrawiam .Ardi

Opublikowano

Znowu bawisz się w sponsorowanie serwerów metin2 ? !

Znam go od dawna, jest to zaufana osoba znająca się na swoich obowiązkach.

Facet godny polecenia !

Opublikowano

Oczywiscie mowie ze jest mozliwosc dogadania sie :) Glownie zalezy mi na czasie!

Parametry maszyny :

32 GB ram

Big Xeon E3

2x 1 TB ssd

net 1 gb

Zabezpieczenia zewnetrzne od firmy

dodatkowo filter wewnetrzny

Opublikowano

Big xeon e3? łał

Dedyk z dyskiem 2x 1TB SSD ? Niby skad?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

a interesuje Cie, 55% z iS'a ? gdyż mam pliki do odbugowania jeszcze, to by zajeło z 2tyg max 3, team mam, znam sie dobrze na tym szybko pojdzie ; ) czekam na odp. ;]

Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka <3

Opublikowano

@Up pierw przeczytaj moje wymagania... rozumiem 1/2/3/4 dni gora ale nie tygodnie...

2@up]

Z sdc :)

sdc to taka sterownia :)

Opublikowano

Polecam, maszyna godna uwagi, jest bardzo dobrze zabezpieczona.

Podzrawiam, co do pana (autora tematu) - jest bardzo ogarnięty.

Opublikowano

Oczywiscie mowie ze jest mozliwosc dogadania sie :) Glownie zalezy mi na czasie!

Parametry maszyny :

32 GB ram

Big Xeon E3

2x 1 TB ssd

net 1 gb

Zabezpieczenia zewnetrzne od firmy

dodatkowo filter wewnetrzny

Czy to nie serwer ze sprinta ?.

Opublikowano

Tak jak każdy używał ht , to potem każdy ovh .. teraz każdy na sprinta się przerzucił ? .. Co prawda dobra serwerownia support też lepszy niż w Ht , ale aż takich bogów z nich bym nie robił.. Mówię o tym - -Zabezpieczenia, nie jakies gowna uwierzcie na slowo :) ( dowody moge podac na gg)

@topic , nie znam kolegi - neutral.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Ja tam bym nie skorzystal oczekujesz 100% skonczone pliki jak dla mnie cos tu smierdzi

dziwisz sie ? jak ja bede sponsorowal dedyka tez bede wymagac 100% albo 99% jezeli mam dac dedyka za 1000zl to musze wiedziec, ze to dobra inwestycja :) i bede mial zamiaru czekac az ktos laskawie odbuguje pliki na moim drogim dedyku :D (juz raz czekalem potem serw sie skonczyl a ja mialem tego technika w glebokim powazaniu)

Opublikowano

Ja tam bym nie skorzystal oczekujesz 100% skonczone pliki jak dla mnie cos tu smierdzi

Smierdzi Ci cos ze nie mam zamiaru sponsorowac ludzi ktorzy nie maja skonczonych plikow ? Mnie zalezy na czasie...

Placi wymaga. Logika.

Prawda.

Tak jak każdy używał ht , to potem każdy ovh .. teraz każdy na sprinta się przerzucił ? .. Co prawda dobra serwerownia support też lepszy niż w Ht , ale aż takich bogów z nich bym nie robił.. Mówię o tym - -Zabezpieczenia, nie jakies gowna uwierzcie na slowo :) ( dowody moge podac na gg)

@topic , nie znam kolegi - neutral.

Bogow nie robie, ale tez dodaje zabezpieczenia od siebie...

Opublikowano

2x 1 TB ssd

2x 1TB SSD jest to koszt około 5tys więc gratuluje serwerowni przepychu o.O Naprawdę Ci taki złożyli ??? Poza tym bez wspomagania raidu jest to bez sensu.
Opublikowano

Do tego pisze "sterownia" zamiast serwerownia. Ogarnij się człowieku i wątpię by w SDC dali Ci 2x 1TB SSD...puknij się w główkę. Jak każdy typowy dzieciak chcesz cyferkami w specyfikacji sprzętu zwojować świat. Zejdź na ziemie.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

@Szanowny UP.

Na szybko pisalem...

I od dzieci nie wyzywaj jesli kogos nie znasz..

Jesli nie wierzysz to nie wierz, mnie to wisi :) Osoby ktore podejma wspolprace to sie przekonaja.

Ja nie mam zamiaru pisac Ci jak zalatwilem ow sprzet po to nie spowiedz, a Ciebie to powinno gowno interesowac.

ps: Z tego co wiem to kombajny funkcjonuja w sierpniu wiec, wypierd**aj jesli Ci sie cos nie podoba :)

@hool Niedlugo nie bd bez sensu :D... Hajsu troche dostalem, wiec mam zamiar go rozmnozyc, by wreszcie zrobic wlasny projekt bez sponsorow :D

Pozdrawiam Ardi,

@SZANOWNY PANIE MODERATORZE, powiedz mi gdzie tu jest offtopic ? gdzie tu jest spam ? Ja tu odpowiadam uzytkownikowi @Up na to co napisal, wiec nie rozumiem owego warna ?

A skoro wreszcze odwiedziles temat, to moze go zamkniesz, o co prosilem kilka dni temu...

Opublikowano

"- pelnych praw na serwerze."

a co? znowu będziesz rozdawał kolegom itemy z navi żeby dali ci do buzi ?

Nie polecam chłopaka

jego dedyk jest opłacony na 5 minut po starcie :)

Opublikowano

Oj kolego, nawet mnie nie znasz, nic nie wiesz, a sie wypowiadasz.

Moze uzasadnisz to co napisales? "Znowu", poprosze o dowody.

Tez moge wejsc w jakis Twoj temat i napisac ze oszust, mimo ze Cie nie znam.

Nie opisuj swojego dziecinstwa...

jak pisalem wyzej, temat juz dawno powinien byc zamkniety!

ps : Kombajnik, ze ktos jest w czyms od Ciebie lepszy, nie uwazam sie za takiego ale widac ze zazdrosc u Ciebie to wielki negatyw ze nasylasz na mnie swoich przydupasow :)

Opublikowano

"- pelnych praw na serwerze."

Nie polecam chłopaka

jego dedyk jest opłacony na 5 minut po starcie :)

Skoro maszyna jest jego, to dlaczego chciałby pełne prawa na serwerze, aby rozdać navi?

Wybacz, znam tego pana bardzo długo, jest on dobrym administratorem, nikomu nic nie rozdał. ;)

Co do dedyka, nic o nim nie wiesz, tak więc możesz już wyjść z tego tematu.

Znajdź sobie podstawę argumentów, a potem zaczynaj pisać, bo jak widzę Twoje smuty to żal mi się robi.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...