HunteZZ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam. Otóż planuję wymienić kartę graficzną i nie wiem którą wybrać aby nadawała się do gier, nie chodzi mi o BF3 itp, tylko o LoL, WoT i w tym stylu. Proszę nie dawajcie mi innych propozycji tylko oceńcie która z tych kart lepiej nadaje się do gier. A mianowicie: - GeForce GT630 1GB DDR5 DVI HDMI PCI-E 810/3200 MHz - GeForce GT 630 MSI 2GB DDR3 DVI HDMI DS (PCI-E) 810/1800 MHz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADTOR Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Obie są słabe. Podaj budżet i resztę sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunteZZ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 WIem, że są słabe ale chodzi mi oto która jest lepsza i upora się z grami. Budżet na karte graficzną to 300zł, wiem mało. Ale ja nie chcem grać w BF3 jak proponujesz pewnie tylko w LoL`a , WoT`a tak aby dało się grać bez większych lagów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADTOR Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 WIem, że są słabe ale chodzi mi oto która jest lepsza i upora się z grami. Budżet na karte graficzną to 300zł, wiem mało. Ale ja nie chcem grać w BF3 jak proponujesz pewnie tylko w LoL`a , WoT`a tak aby dało się grać bez większych lagów. Ale podaj resztę sprzętu. W tej cenie używany Radeon 5830. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunteZZ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja chcem komputer oddać do serwisu i oni mi tam powymieniają części . Oni te dwie karty zaproponowali, ale mogę sobie sam wybrać inna. Ale chcem wiedzieć tylko tyle która jest lepsza i bardziej nadaje się do gier. Nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiceł Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Z tych żadna, nawet na biurowe się nie nadają. Oddasz do serwisu, a oni bez twojej wiedzy wpakują ci najgorszy shit... Podaj budżet na całą wymianę, my damy podzespoły, a ty podasz je najwyżej tym gościom i dostaniesz sprawdzone części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie oddawaj lepiej do takich serwisów bo więcej zepsują niż naprawią. Żadna z nich nie jest do gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunteZZ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 To są obecne parametry mojego kompa.Chcem wymienić kartę graficzną do gier i dokupić pamieć ram min. 2gb. Budżet 500zł Max. System OperacyjnyWindows 7 Ultimate 64-bit SP1CPUIntel Pentium E2140 @ 1.60GHz Technologia Conroe 65nmRAM1,00GB 1-Kanałowy DDR2 @ 334MHz (5-5-5-15)Płyta GłównaGigabyte Technology Co., Ltd. 945GZM-S2 (Socket 775) GrafikaBenQ G700 ([email protected])Intel 82945G Express Chipset Family (Gigabyte)Dyski Twarde149GB SAMSUNG HD161HJ ATA Device (SATA) Napędy OptyczneATAPI DVD A DH20A4P ATA Device Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Podaj zasilacz, prawdopodobnie trzeba będzie zdjąć ściankę obudowy aby go zobaczyć. Z jakimś słabym możesz pomarzyć nawet o karcie z tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.