GoldeN:# Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Siema kupiłem monitor 1920x1080 full hd 21.5 cali podłączyłem go przed chwilą i jest ustawiona w opcjach rozdzielczość na 1280x1024 a dalej nie mogę ustawić bo nie ma takiej opcji jak to ustawić zeby była rozdzielczość 1920x1080 Windows 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jsdev Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jaka karta graficzna ? Ma najnowsze sterowniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldeN:# Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Karta graficzna zintergowana z procesora i5 4670 No co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldeN:# Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastosMC Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ym na zintegrowanej chcesz lecieć ? omg ? poco walisz kolejne tematy jak masz już jeden o swoim komputerze ? co do tematu to na zintegrowanej nie dasz większej rozdzielczości Kicławma racje polać mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiceł Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ym na zintegrowanej chcesz lecieć ? omg ? poco walisz kolejne tematy jak masz już jeden o swoim komputerze ? co do tematu to na zintegrowanej nie dasz większej rozdzielczości Bzdury, 4600 obsługuje Full HD (albo i wyżej, nie pamiętam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldeN:# Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No bo współwłaścicielem tego konta jest mój brat No może nie współwłaścicielem, ale zakłada czasem tematy, a ja nie mam nad tym wpływu bo zna hasło i ma zapamiętane w przeglądarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.