Zupers Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Czesc mam taki bardzo duzy problem. 1. Gdy wchodze na serwer wpiszuje komende '/register' 'No Permission' 2. Gdy wchodze na serwer niema rang itp a mam dobrze ustawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 to coś z pluginami masz źle :3 DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zupers Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mam wszystko dobrze ... Usunolem pare tych plikow zeby je odnowidz a pozniej to sie stalo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 usuwałeś je ,to znaczy że musisz je na nowo skonfigurować :3 DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zupers Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No skonfigurowalem zresetowalem serwer ... Moj kolega mial to samo tylko cos chodzilo z baza danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMCPL Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 podeślij config Essentials i permission PermissionsEx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkopteR Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zupers napisałem na pw . Co zrobisz? nic nie zrobisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.