Myuis Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Cześć. Pierwsze moje pytanie brzmi kim grać? Grałem magiem, na 60 Lv. się znudził.. grałem łucznikiem, nawet spoko ale nie wiem czemu przestałem, grałem wojownikiem i mi sie nudzi... Napiszecie mi kim najlepiej grać? A drugie pytanie brzmi, jak ciągle nie zmieniać postaci? W miesiąc 4 razy zmieniałem postać, w tym na sprzedazy/kupowaniu sp, pudel na to, perel na te.. pojazdy poszlo na - z 50kk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primaveraa Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie graj proste xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endziu Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja tam codziennie gram na wszystkich 3 klasach i mi się nie nudzi, jeśli nie masz dobrej rodziny, to szybko znudzi ci się gra, bo grając solo, wydaje ci się że nie masz nic do roboty, a gdy grasz z kimś to od razu lepiej, bo przy rozmowie czas strasznie szybko leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekha2 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Skoro gra ci się spoko łucznikiem to nim graj. Bez sensu jest zmieniać postaci jak "skarpetki", bo to nieopłacalne. Wybierz jedną i nią graj do końca. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.