olek222 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jak w temacie, szukam jakiegoś działającego edytora zapisów na single playera.Jak nie w tym dziale to prosze o przeniesienie, bo nie mam pojęcia gdzie, a z racji gry na xboxie, uznałem że najlepiej będzie tutaj. Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Pobierz save z internetu i wrzuć go na konsolę programem Modio Odnośnik do komentarza
olek222 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak mi się tylko wydaje, ale napisałem na temat edytora zapisów, nie gotowych zapisów. Ale mogę się mylić.Jestem prawie pewien, że są jakieś edytory. O tyle o ile do GTA V są, do RDR pewnie też. Ale nie mogę znaleźć żadnego działającego. Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Całkiem możliwe, że programem Horizon zedytujesz save. Ale nie jestem pewien Odnośnik do komentarza
olek222 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 E-e Horizonek nie daje rady. Sprawdzałem. Odnośnik do komentarza
olek222 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.