Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie jak to usunąć

lukki78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Oddaje telefon do naprawy do serwisu i muszę takie coś zrobić.Dałem raz kolegom telefon chcieli se coś sprawdzić i wchodzili w takie strony (domyślacie się jakie). Nie wiem jak to usunąć chce usunąć historie i jak wpisuje link to też chce to usunąć po prostu wszystko i jeszcze jak odpalam nową kartę i tam koło ostatnio zamykane też okno się pokazuje.Mam google chrome na telefonie.I nie wiem lepiej to usunąć ,żeby nie było żadnych problemów itp i weź człowieku pożycz telefon...

Edit

Proszę ,aby wytłumaczył mi ktoś krok po kroku.

Opublikowano

Nie tłumacz się, że to koledzy.

A co się stanie jak oddasz taki do serwisu? Myślisz, że będą sprawdzać historię? A nawet jeśli sprawdzą to w czym problem?

Pewnie to nie były strony typu matematyka.pl?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Pewnie to nie były strony typu matematyka.pl?

Bo nie były.

Myśle może czy jest coś w typu cclenera na telefon???Może jak jest to właśnie da rade?

Opublikowano

Właśnie pobrałem taki program do czyszczenia on doprowadził mnie do tego właśnie co Ty mi powiedziałeś.Ale dzięki za pomoc i fatygę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...