BlaKeForYou Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Patrzcie gdy mam clienta np by nw. derin lub terenzo jak wejsc na serwer dzieki root z serwera vps ? chodzi o to jak mam pliki jak wejsc na serwer vps gdy mam pasy Odnośnik do komentarza
Giecu Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 zmień w root ip na twojego serwa ale z normalną końcówką Odnośnik do komentarza
BlaKeForYou Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ale gdzie jest to root Odnośnik do komentarza
Zagrajmarek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Root jest w folderze pack w cliencie. Musisz rozpakować ten plik: http://www.mpcforum.pl/topic/193085-tutsprawny-paker-do-plikw-eix-i-epk-paker-do-mob-proto-i-item-proto/ Potem wchodzisz w plik serverinfo.py i tam zmieniasz IP/porty w zależności od ciebie. Potem pakujesz i wklejasz do clienta. Odnośnik do komentarza
BlaKeForYou Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie mam takiego pliku w terenzo serveronfi.py Odnośnik do komentarza
LikeWeed Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie mam takiego pliku w terenzo serveronfi.py serverinfo.py ty wgl robiłeś coś przy serwerach ? Odnośnik do komentarza
Pan Janusz Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 skoro takich rzeczy nie wie to trzeba dodać, że znajduję się ten plik w plikach root, a root znajdziesz w folderze pack xdd Odnośnik do komentarza
Alestia.pl Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Tylko jak je rozpakujesz i edytujesz serverinfo.py w root, to nie zapomnij je spakować i podmienić na istniejące. Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 W cliencie masz taki folder jak Pack wejdź w niego skopiuj root.eix i root.epk,wrzuć na jakiś hosting i podaj linka. To Ci zmienię. I ip podaj. Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.