Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biologia

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jest taka sprawda mam tylko 2 oceny z biologi a musze miec 3 zeby byc klasyfikowany więc tak robie cwiczenia myslicie ze weznie do sprawdzenia moze mnie wziac do odpowiedzi ale ja nie chce isc do niej tylko dac cwiczenia myslicie ze sie zgodzi?

Opublikowano

@up Może nie umie opowiadać.. chociaż ta umiejętność bardziej się na historii przydaje, albo się stresuje.. chyba nie chcesz żeby coś sobie zrobił przez nauczycielkę ?

@do autora Zapytaj jej, przecież Cię nie zje :D

Opublikowano

Jej zasranym obowiązkiem jest wystawienie Tobie 3 ocen . Będzie robiła problemy idziesz do wychowawcy bądź dyrektora . ja też mam 2 oceny i tym się nie przejmuje !

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

To zależy tylko i wyłącznie od nauczyciela, a każdy jest inny. Jeśli jest normalna i jej wytłumaczysz dlaczego to powinna Ci sprawdzić. Ważne też jakie masz zachowanie, bo jak rozrabiasz to już może być ciężej ^_^

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Mi tam raz pani wystawiła ocenę z jednej oceny XDD. Co prawda dopisała randomowo trzy inne oceny, ale to szczegół. Jeżeli ma dobre serce to Ci wystawi ocenę nawet z tych dwóch, ale na zaś zapytaj się czy możesz zostawić u niej ćwiczenia do sprawdzenia na ocenę, ponieważ masz ich za mało ;).

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Trzeba było chodzić na lekcje i nie spierdalać ze sprawdzianów to twój jebany obowiązek, więc sam się martw co masz robić na chuj jej twoje ćwiczenia które mogłeś spisać z neta lub od kolegi ważna jest twoja wiedz naucz się jakiegoś jednego tematu albo chuj wie co. W czym jest problem ?

logo1.png
Opublikowano

U nas z Polaka mielismy około 43 ocen w pierwszym półroczu o.O Tak czy siak naucz się po prostu i będziesz przygotowany. Biologia to łatwy i przyjemny przedmiot. Powodzenia ;)

Opublikowano

jakbyś był tak inteligentny jak ja wiedziałbyś że

Za niedługo koniec półrocza, a teraz dużo osob pewnie będzie jej oddawało jakieś prace i ona nie będzie miała czasu na sprawdzenie twoich ćwiczeń

i pewnie dlatego będzie cie pytać lub napiszesz na lekcji kartkówke

taka rada od wuja ćpuna

nie musisz dziękować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...